IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
meni se je pa srce trgalo, ko sem iz ene joške napumpala 140ml (verjetno bi šlo še več, pa se mi ni več dalo) in zlila stran....
Zakaj ga pa nisi shranila, da ji ga daš naslednjič namesto Novalaca?
Bačko, te čist zastopim. Tudi jaz si že s Špelo zaradi tega nikamor nisem upala, zdaj pa tudi z Juretom ne oz. pač z obema.
Kapica, dobrodošla v Sloveniji!
Ajvy, mi smo tudi šele včeraj prvič šli na obisk.
Corfu, kar gre.

Sej ne da je kej grozn boljš, ker je en dan tako, drug dan drugače, pa zdej še oba polna luna meče in sploh ne spimo

in sem na smrt utrujena, drugače se mi pa še najbolj zdi, da sem se že malo navadila na tempo.

Najhuje mi je, ko mi oba hkrati tulita kot zverine ali pa ko en drugega zbujata s tuljenjem in mi potem še takrat, ko bi sicer kateri od njiju spal, ne spi noben.
No, tebi gre vsaj Aljaž v vrtec, Špela gre šele drugo leto, če ga bomo sploh dobili. Pa saj bo, saj tako hitro rastejo, da bo kmalu boljše.
Jaz sem pa prejšnji teden končno šla v
šoping!

Sem skoraj eno uro ugotavljala, kakšno konfekcijsko imam zdaj, in ko sem končno ugotovila, sem si kupila ene kavbojke in eno trenirko. Majčk niso imeli pa nobenih pametnih, so mi vse tako čudno stale, da sem se kar zgrozila.
Zdaj šibam večerjat, dokler je mir. Upam, da se mi uspe potem še kaj javit, če ne pa jutri.