IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Za kako kontracepcijo ste se odločile?
Midva sva na kondomih.

Mi je moj G rekel, da mi ne more in ne sme nič dat.

Tudi, ko neham dojit, ne...
Sicer pa je pri nas tako. Dan je bil kar naporen, saj je mojga miškeca vreme čist zadelo in ko ni jedel ali spal, je pač nonstop jokal. Sem pa vesela, saj sva iz včerajšnjih 3 dodatkov danes pristala samo na večernem. Je pa res, da je danes več spal in se redkeje dojil.
Drugače pa imamo pri nas sralni fenomen.
Će se še spomnite, je Izak bil enkrat cel teden zaprt in je kakal šele 7. dan s pomočjo svečke. Tisti teden sem z njim delala vse živo... Sladke kamilce, maslena svečka, telovadba na 1001 način, pomaganje pritiskat... Na koncu pač svečka...
No, od takrat je pa moj dragi prevzel vajeti. Ko pride iz službe oz. nekje popolne ga začne spraševati, če bo on kaj kakal (Izak ne kaže nobenih znakov tiščanja ali karkoli). Pa ga to sprašuje na pol ure. In ko jaz zvečer ginem iz sobe, si ga položi na dvignjena kolena, ga prime za rokice in nogice in Izak se veselo pokaka do vratu. In to redno na 3 dni. Danes jima pa je ratalo že 2. dan, ker se je mojmu zdelo, da premalo prda. Tako je bil zdaj posran spredaj in odzadaj do vratu.
Bravo moj dragi in Izak!
Čeprav mi je malo sumljivo, zakaj jima vedno rata, ko mene ven pošljeta? Da ni to atijev drekec pekec?