Tako, mi smo že z dopusta, ker smo imeli tako katastrofalnega, da kaj takega pa ne.
Smo dobesedno pobegnili domov.
Res je bomba.

Sem zdaj gledala naš seznam, pa je največji in najtežji. Pediater je rekel, da očitno ful dobro izkoristi hrano, ker kaka na 2-3 dni in skoraj nič ne poliva.
Ti, jaz bi tud tole tvoje čang šlang mleko.

Meni se kile še zdaj niso premaknile nikamor od poroda.

Pa se ne nažiram, manj jem kot med nosečnostjo + športam.
Ajvy, še malo tolažbe - tudi meni je že skoraj zmanjkalo mleka. Zdaj že skoraj vsak obrok konkretno dodajamo, samo enega ali dva ga uspem sama nafutrat.
Jaz imam tako čudno telo, ampak to resno. Vsem dojiljam kar padajo kile dol, meni stagnirajo, zato ker dojim (enako je bilo pri Špeli), poleg tega pa pri meni niti slučajno ne deluje sistem povpraševanje-ponudba.

Naj bi se v 2-3 dneh pogostega pristavljanja povečala proizvodnja, jaz se se ful matrala več kot en teden, pa se mi količina vztrajno zmanjšuje, kot bi me scuzal do konca, namesto da bi mi jih "napumpal".

Pa se tolažim, da bolje toliko, kolikor je bilo in je, kot sploh nič. In važno, da je mali sit.
Malena, zakaj se pa ne prijaviš z novim nickom in poskrbiš, da nobena ne bo vedela, katera si bila prej? Ker vsakič, ko si menjala nick, si se praktično takoj razkrila, katera si bila prej in valjda so te tiste, ki so te že prej gnjavile, gnjavile dalje.
Rumba, mogoče se vam pa pridružimo tudi mi v Tivoliju, samo mi bomo kompletna familija, če pridemo, kar je pa 6 komadov

: jaz +

+

+

.
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Aja, pa vsi trije smo šli jest v McDonaldsa. Midva sva jedla hamburger in pomfri, Izak pa joško. Fast Food, pač.