writing-img

RE: Mehčalec - a ga ful uporabljate?

clock-img

03.07.2007, 21:28

clock-img

Anonimen

Jaz ga ne uporabljam.
Pa cote lih tako dišijo... seveda po prašku.

clock-img

03.07.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Ja, ga uporabljam.

clock-img

03.07.2007, 23:23

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz 

Kakšnega eteričnega olja? user posted image

Ja, tista olja v malih flaškah, mislim,da se mu reče eterično.No,v glavnem ga dam noter od 5 do 7 kapljic, pa ima perilo vonj po tem.
PRIMER

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

03.07.2007, 23:29

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz ga tudi uporabljam. Ne vem, ali imam tako občutljiv "nos" ali kaj, vendar meni mora perilo dišati, drugače imam občutek, da ni opranouser posted image  FIksna ideja pač.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

03.07.2007, 23:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

moj fetiš so mehčalci, poleg gelov za tuširanje user posted image user posted image  ja, brez njega ni pranja cunj....zdaj sem ravno kupila enega fenomenalnega z jojobo.....njamsi....user posted image

...vox populi...

clock-img

04.07.2007, 07:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pa me je tud minil pranje z mehčalci, ko mi je sodelavka rekla da ful po mehčalcu dišim user posted image user posted image Glede brisač pa moj pravi da so še boljše in boljš obrišejo če so nenamehčalcane in kot sem rekla lahko tudi dišijo brez mehčalca.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

07.07.2007, 19:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz redko uporabljam mehčalec, če pa že, pa par kapljic Froscha.
Pa mi ljudje ful govorijo, kako mi dišij oblačila. zgleda da je folk tako zafrustriran z mehčalci in njihovim vonjem, da jim potem navadno oprana cunja omamno diši.
Jaz se držim načela, da samo 3/4 napolnim pralni stroj in dodam 3/4 predpisane doze praška.
Naslednjič ko bom v Lj, grem po tele oreščke.

clock-img

07.07.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

Že eno leto ga ne uporabljam več, pa vseeno dišimo user posted image

clock-img

07.07.2007, 19:51

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Ja, tista olja v malih flaškah, mislim,da se mu reče eterično.No,v glavnem ga dam noter od 5 do 7 kapljic, pa ima perilo vonj po tem.

Pa kam ga daš? Med perilo ali med prašek ali v katero od tistih lukenj?

clock-img

08.07.2007, 16:51

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ne, samo med perilo ne...ta hudič eteričen ne gre iz cunj. Pomoje ga da tja, kjer je predalček za mehčalec. Malo vode in par kapljic olja, pa je.

lpZ

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

08.07.2007, 17:41

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Dam ga v vrečko, kjer so pralni oreški.Direktno na obleke ga ne dajem, ker po moje se potem res ne znebiš vonja..ali pa,kaj pa vem.V glavnem, pri meni se obnese ta sistem!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

10.07.2007, 02:12

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Dam ga v vrečko, kjer so pralni oreški.Direktno na obleke ga ne dajem, ker po moje se potem res ne znebiš vonja..ali pa,kaj pa vem.V glavnem, pri meni se obnese ta sistem!

A vrečko s temi oreščki in eteričnim oljem daš pa direkt v boben med cote?

Sem videla enkrat, da so v Neckermannu prodajali take pralne oreščke, kaj misliš da so tudi vredu? Ker ne hodimo glih veliko po LJ, da bi jih lahko kupila, bi jih pa rada imela.

mojeustvarjanje

clock-img

10.07.2007, 17:50

clock-img

Anonimen

Jaz pa uporabljam mehčalec, si sploh ne morem predstavljati brez. Tudi moj mož je obseden z mehčalci, vedno komentira kateri mu je všeč in kateri ne. Pa v trgovini vedno odpiram pokrovčke in voham kateri mi bolj diši.
Sedaj pa sem prvič kupla Lenor Sensitive, ker pričakujem user posted image  in trenutno perem otroške cunjice in mi ful ful lepo diši. Dala pa sem ga pol manj kot drugače.

Se pa vedno držim predpisanih mer na pakiranju, ponavadi vzemem srednjo vrednost na lestvici in dejansko vsakič zmerim koliko dam. Tako praška kot mehčalca.

clock-img

10.07.2007, 21:45

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz ga tudi vedno dodam, cca 3/4 pokrovčka.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

12.07.2007, 12:49

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz tudi ne uporabljam mehčalca. Me pa zanima, tiste, ki ste napisale, da ne uporabljate mehčalca, pa vam perilo vseeno diši, kateri prašek uporabljate. Jez imam trenutno Tandil (Hofer), ki prav nič ne diši, in pa Persil, ki takoj po pranju sicer diši, vendar se vonj kaj hitro razgubi. Imam tudi tekoči Ariel za barvasto perilo, ki tudi nič ne diši.
Kateri praški torej najbolj dišijo???

clock-img

13.07.2007, 22:20

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

A vrečko s temi oreščki in eteričnim oljem daš pa direkt v boben med cote?

Sem videla enkrat, da so v Neckermannu prodajali take pralne oreščke, kaj misliš da so tudi vredu? Ker ne hodimo glih veliko po LJ, da bi jih lahko kupila, bi jih pa rada imela.

Ja, vrečko z oreščki in oljem dam direktno v boben med obleke.
Za Neckermann pa ne vem...jih nisem zasledila.Verjetno so pri njih dražji, sklepam pač.Nimam pa pojma kakšne imajo.

clock-img

13.07.2007, 22:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.07.2007, 22:19

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz mehčalec uporabljam občasno - odvisno kakšne volje sem, ko dam prat user posted image

Mi pa perilo ful lepo diši oprano samo s praškom. Že vrsto let uporabljam Ariel - Mountine spring, ampak mora biti prašek. Sem probala že tekočega in ne diši tako!
Pa sušim vedno v sušilcu. Res se mi zdi, da diši oprano perilo brez mehčalca lepše in dlje časa.

clock-img

18.07.2007, 14:32

clock-img

vista

pencil-img

48

Jaz ga uporabljam zaenkrat. Kaj pa bo, ko dobim oreščke (ja, naročila sem jih!!! jupi!), pa ne vem.

Malo me skrbi ta brezvonjskost  user posted image

clock-img

19.07.2007, 08:54

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Jaz sem ga do sedaj uporabljala, zdaj pa mi vse smrdiuser posted image tko da bomo nekaj časa pršparali na mehčalcu

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

19.07.2007, 12:18

clock-img

ema79

pencil-img

553

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz ga tudi uporabljam. Ne vem, ali imam tako občutljiv "nos" ali kaj, vendar meni mora perilo dišati, drugače imam občutek, da ni opranouser posted image  FIksna ideja pač.

Jap, pr men je tudi tako.

Življenje je lepo....

clock-img

19.07.2007, 12:31

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Jaz ga preveč uporabljam,več ko ga vlivam v stroj manj mi dišijo.user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

04.08.2007, 11:09

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

Jaz tudi uporablajm mehčalec,in sm prav mau obsedena z njimi..najboljši mi je lenor-rumen,modr,vijoličast..pa kr mau menjujem...
se mi zdi,da če operem brez mehčalca,da ni nič vseskp....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

11.08.2007, 11:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, jaz ga uporabljam pri vsakem pranju. En pokrovček od mehčalca vlijem v predalček. Tako težko bi se temu odpovedala, mmm, rumeni Lenor.user posted image  

ja se podpišem rumeni lenor summer al kaj je že mmmmm

clock-img

11.08.2007, 11:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz vedno uporabljam mehčalec. Če se cunje sušijo zunaj, dam celo pokrovček mehčalca, če pa v sušilcu, pa malo manj kot pol pokrovčka. Meni je nujno, da cunje dišijo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem