writing-img

Depilator

clock-img

04.07.2007, 21:19

clock-img

Anonimen

Danes sem si ga kupila sprobala in vrgla v koš.Kako to boliiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image A vas tudi katera ga ima tako boliiiiiiiiiiiiii??????????????Še kri mi je tekla tako trga dlačice ven.user posted image

clock-img

04.07.2007, 21:21

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mene tudi to preveč boli in ga ne uporabljam. Menda sčasoma manj boli, ker je manj dlačicuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

04.07.2007, 21:24

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

sva na istem tut jst sm si ga ubogla,probala in ne hvala nikoli več,se raje cel življenje in vsaki drugi dan brijem.....boli ko user posted image ,pa sem probala samo po nogah,kako bi bilo če bi se pobrila uspo.....vuč....da samo pomislim,pa me že pot oblije!

clock-img

04.07.2007, 21:25

clock-img

gumbek

pencil-img

298

raje pojdi na depilacijo tud jest sm ga trešla v koš

Firbec sem!

clock-img

04.07.2007, 21:26

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja ,jaz imam epilator - pa po redni uporabi ne boli več tako. Samo ga ne uporabljam več, ker imam potem vraščene dlakeuser posted image . Ne vem kaj naj nardim da se mi ne bi tako vraščaleuser posted image  Zato raje uporabljam kar britvico!

clock-img

04.07.2007, 21:30

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

jaz ga uporabljam že vsaj 8 let pa pri redni uporabi ne boli nič. jest ga ne zamenjam za nič na svetu.

clock-img

04.07.2007, 21:30

clock-img

miška piška

pencil-img

107

ej ne stran metat, daj ga meni, mi bo tastar kmalu odslužil. user posted image  user posted image
jaz se depiliram že ma pomoje ene 10 let, in res, priznam, na začetku je bolelo ko sam hudič, sedaj pa komaj kaj čutim. in da ti povem- gotovo boš začudena- se depiliram tudi pod pazduho in bikini!!brez problema!!
pa res je fino ker dolgo drži, dlake ne zrastejo dolgo časa, tako da tudi če se npr. 1 mesec ne depiliram, jih je še vedno tako malo in tako so švoh, da se skoraj ne vidijo.

clock-img

04.07.2007, 21:31

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Se strinjam. Js ga uporabljam... 11 let. Pa tut ne bi menjala za nič drugega.

clock-img

04.07.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Ne resno misli ne rabim ga več uporaljat.Ker se ne mislim zraven jokat.Pa sem gledala en brivnik in na koncu kupila depilator.Brezveze.

clock-img

04.07.2007, 21:38

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Pojdi ga zamenjat za brivnik, tudi če si ga že rabila, ti ga morajo zamenjati, ker pač nisi zadovoljna z njim. Dva tedna maš čas, pa račun seveda moreš metuser posted image

Jaz ga uporabljam že 14 let in me nič več ne boli, me pa tudi motijo vraščene dlake, a to se dogaja tudi po depilacij. Tak da ostajam na tej metodi, bom se pa zdaj iz čistega firbca prijavila na depilacijo.user posted image

clock-img

04.07.2007, 21:40

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Hej, ve ki ga uporabljate ali nimate problemov z vraščanjemuser posted image

clock-img

04.07.2007, 21:47

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Meni fuuul vraščajo, pol si pa to trebi in ščipam in sem polna krast user posted image  Pa se prepričujem, da ne bom več, pa mi nekak ne rata. Pa saj teh vraščenih dlak itak nevidi nihče drug, kot ti sama pri sebi

clock-img

04.07.2007, 22:03

clock-img

miška piška

pencil-img

107

ja meni se tudi vraščajo, ampak saj to ni tak velik problem kot pa to, da zelo rada rofkam in si zrofkam vse, vsako dlačico in vsako hrastico posebej.
rešitve proti vraščanju še nisem našla. vraščajo se mi pa več ali manj samo na bikini predelu. ja, vsaka dobra stvar ima kakšno slabo. boljš to, kot pa da se brijem vsak drugi dan.

clock-img

04.07.2007, 22:10

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Jaz imam brivnik, sem zelo zadovoljna, nič ne boli, vraščanja dlak pa tudi nimam. Imam pa Braunovega.user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

Jaz sem se tudi tolažila s tem, da bo čez čas nehalo bolet, pa je bil po parih mescih isti hudič in mi zdaj nekje v kleti stoji. Jaz ne zmorem te bolečine.

clock-img

04.07.2007, 22:36

clock-img

purple

pencil-img

1897

Sem ga vrgla v smeti. To ni zame, so britvice v redni uporabi.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

04.07.2007, 23:00

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

včasih uporabim... zdej že 2 leti nisem, ker mi pač ni... prej sem pa nekak 3-4x letno tudi to prakticirala, nekje od tretjega letnika srednje šole dalje

clock-img

05.07.2007, 07:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tudi mene boli, poleg rega pa se mi zdi da mi dlake lomi in ne puli, tako da sem ga opustila, ker noge nikol niso bile gladke tako kot je pri britvici. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.07.2007, 08:41

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Uporabljam epilator, sicer res boli, sploh ko začnem ampak ni pa treba vsake par dni skakat z britvico.
Sam se sam po nogah, drugje pa se psihično ne morem pripraviti - boli ko user posted image  in ni pogojev, da to delam pod pazduho in bikini... sem pribala, pa je blo kar za dol past.

Življenje je lepo ...

clock-img

05.07.2007, 12:30

clock-img

loredana

pencil-img

204

proti vraščanju sem začela uporabljat veetovo kremo, bomo videli če bo kaj pomagalo.

clock-img

05.07.2007, 12:56

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Oh kake bolečine, uhhhh to pa res boli.
Jst sm si ga zelo želela, pa nikoli nism imela korajže ga kupt, ker sm se bala, da bo letu v smeti. No pa sm ga dobila letos za rojstni dan in ni glih letu stran. Sm ga probala na vseh delih, zdej ga rabm sam za noge. Po parih uporabah je ratal moj zaveznik, me skorej ne boli več. Ma da bi ga rabla pod pazduhami in bikini predel, pa ni šans, kr nejga rabi uni k'ga je izumu. user posted image

clock-img

05.07.2007, 12:58

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: loredana

proti vraščanju sem začela uporabljat veetovo kremo, bomo videli če bo kaj pomagalo.

sej boš javla rezultate, ne!user posted image

clock-img

05.07.2007, 20:49

clock-img

Anonimen

Je že zapakiran nazaj in v soboto gre nazaj v trgovino,če ga vzamejo.user posted image Račun seveda tudi imam.

clock-img

09.07.2007, 12:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Joj vojakinja dej nehi... raje ga obdrzi, ker ti ne bo zal!!! Jaz sem ga tud kupila 10 let nazaj in ko sem ga prvic hotla uporabit, sem ga tud ze hotla stran zabrisat, ker me je tok svinjsko bolelo. Potem sem se pa odlocla, da grem h kozmeticarki na voskanje, ker je hitrejsi postopek in ker sem vedla, da nje glih ne bom mogla tam pretepst in da bom zdrzala do konca, ker bom pac mogla placat. Sicer je full bolelo, ampak velik manj kot pri depilatorju, ki sem ga kupila. Postopek sem ponovila najprej 2x pri kozmeticarki, potem pa sem sama probala doma se enkrat z depilatorjem in me skoraj ni vec bolelo.... in vsakic me je bolelo manj!! :))) RES!!! Danes ze skor nic vec ne cutim (ce bi trdila da sploh ne cutim bi se zlagala).. pred mesecem dni, pa sem za darilo dobila od Philipsa silke-pil ICE in ga ne morem prehvalit!!!!! Se britvico bolj cutim kot to!!!!

user posted image user posted image user posted image  hura za ICE!!! :))))

clock-img

09.07.2007, 12:38

clock-img

Anonimen

Tudi jaz ga uporabljam. Za noge in za bikini predel.
Jap... na začetku ko še ne veš vseh fint in vsega, res boli kouser posted image

jaz sem pogruntala, da najbolj boli, če imaš dolge dlake. zato, če se depiliram po dolgem času, se najprej vedno s kremo... čez par dni pa še z mašinco.
Do kolen me res ne boli (malo čutim, a ni panike) Bolj je problem od kolen navzgor in bikini predel. Tam se pa moram že psihično pripravit. user posted image  Ampak če redno depiliram tudi ni panike.

Z vraščanjem je pa tako... ko se koža navadi se tudi vrašča manj. Jaz ponavadi po depilaciji vak dan vsaj enkrat z OBILO kreme zmasiram zdepiliran predel. Ampak prav fejst zmasiram.

Včasih ko pa pozabim to redno delat, pa uporabim tudi piling za kožo. Pa res pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem