writing-img

sandalčki za v vodo

clock-img

09.07.2007, 07:41

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Dobro jutro,

moja deklica je stara 20 mesecev. Moram ji kupiti neke sandalčke za v vodo,..pa ne vem al naj ji kupim tiste plastične (gumjaste) al iz blaga, al kakšne druge......kaj priporočate tiste mamice ki ste jih že nabavile? Kje pa ste jih kupile?

Hvala, Maja

clock-img

09.07.2007, 07:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sm mu letost nabavla v Pikapolonici,kr copatke za obut in so fajn.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

09.07.2007, 07:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz mu kupujem plastične, lestos jih še nisem, drugače pa jih kupujem v Centromerkurju, samo ne vem, če jih še sploh imajo, ker se vse zapira.

Hvala, da si me spomnilauser posted image .

clock-img

09.07.2007, 08:11

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem naši kar na morju v trgovini (pa na stojnicah jih tudi imajo) take luštne in udobne kupila. So pa gumijasti, ampak taki zaprti, kot čevlji za potapljače.

---------------------------------------

clock-img

09.07.2007, 08:12

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Pikapolonica ima ene fajn copatke za v vodo!

lp

clock-img

09.07.2007, 08:41

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz sem ji kupila Crocse user posted image  

clock-img

09.07.2007, 08:50

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

kaj pa so to???

clock-img

09.07.2007, 08:50

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

clock-img

09.07.2007, 08:52

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Naša jih tudi ima in so ZAKON!!! samo za v vodo jih ni imela. Mi jih je bilo škoda... pa še drsela ji je nogica v vodi.

Tajduška... tile:
user posted image

clock-img

09.07.2007, 08:56

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: N&N

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Naša jih tudi ima in so ZAKON!!! samo za v vodo jih ni imela. Mi jih je bilo škoda... pa še drsela ji je nogica v vodi.

Tajduška... tile:

Mi mamo pa rdeče user posted image user posted image  Fuuuul so dobri!

clock-img

09.07.2007, 10:03

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

tudi naši so rdečiuser posted image

clock-img

09.07.2007, 10:12

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Tiste, ta odrasle, zgoraj tkanina, spodaj guma, da ne drsi, ko leze po skalah, pa še pesek ne gre noter. Če ima odprte sandale, jih 100x sezuje in spira kamenčke.

clock-img

10.07.2007, 13:19

clock-img

urskas

pencil-img

683

user posted image Mi smo letos prvič imeli navadne plastične sandale iz cicibana in so se super obnesle v primerjavi z gumijastimi z dvema trakovoma. Priporočam plastične

clock-img

10.07.2007, 14:00

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst ji pa vsako leto kupim une, ki men zgledajo kot potapljaški. Ponavadi kr na štantu na morju, edin letos jih že mamo pripravljene. Sem jih kupla v LaScarpa za 6€. So čist fajne, noga ji nič ne drsi, nobenih kamečkov, nič.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

10.07.2007, 14:47

clock-img

zita

pencil-img

296

Jaz sem mojemu sinu (21 mesecev) kupila v pikapolonici- take kot potapljaške, cena 4,99 eur. Imeli smo jih maja v toplicah in se je kmalu pobil v njih. Potem sem jih vzela na morje- na plaži, kjer so kamenčki, beton je bilo ok, v morju, kjer so spolzka tla- ni šans....
Prejšnji teden sem šla v hervis in kupila zelo podobne.... imajo gumo spodaj in ne drsi. te so boljše.

clock-img

11.07.2007, 09:02

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ej, tiste, ki imate (original!) Crocse - ali so primerni tudi za 21-mesečnico? Meni se zdi malce prezgodaj, no..., kaj pa vem. Kljub pasu zadaj je to še vedno bolj natikač stil, ne vem, kako dobro znajo hoditi s takimi zadevami tile naši mali škratki.

Koliko so stari vaši otroci, ki nosijo Crocse?

Včeraj sem jih spet gledala v Hervisu, pa se nisem mogla odločit za nakup, številke za našo Niko pa ni bilo, da bi poskusila, kako hodi z njimi....

clock-img

11.07.2007, 12:59

clock-img

NIN@

pencil-img

397

obstajajo od 19 dalje no jz sem jih vidla in v Grazu in vCelju v Hervisu, temno modre in zelene

Mi smo jih kupli v Grazu št25 in jih sploh ne sezuje, tk da jih imamo en teden za not pol za ven in nakonc še za v vrtec. Drugač pa imamo za v vode neke nike-plaža, take čist enostavne in razstegljivega elastičnega blaga super udobne nič ne žulijo pa še hit se sušijo!

user posted image
lp
nin@

clock-img

11.07.2007, 13:22

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Evo, točno take sem kupla naši deklici včeraj!
S tem da so me opozorili, da če bo šla z njimi v vodo, da bodo popustili ti ježki!
Nika, a jih ima te za v vodo?

clock-img

11.07.2007, 13:32

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Naša bo čez en mesec 3 leta. Samo ima pašček zadaj, ker če jih nosi kot cokle, non-stop padauser posted image

clock-img

11.07.2007, 13:57

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Nin@, vem, da Crocsi obstajajo tudi v mali številkah, vendar jih včeraj v Hervisu v CP v Lj. niso imeli v št. 24, kolikor imamo mi.

Ja, vaši otročički so vsi večji oz. starejši, zato se mi zdi logično, da pridejo v poštev tudi Crocsi. Naša ima komaj 21 mesecev, mislim, da je zanje res še prezgodaj.
Čeprav gospodična gledajo samo natikače ala Barbie, svetleče, z rožicami, pa moje čevlje s petkami bi že kar rada obula.... Sem mislila, da te stvari pridejo mnogo kasneje....

Nič, hvala za odgovore. Za sprehod sem ji včeraj kupila Tevo in Adidas, za v vodo bom pa verjetno izbrala kar kake plastične, bolj zaprte, ki ne drsijo.

clock-img

11.07.2007, 14:12

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša tamala (19m) ima takšne navadne prozorno-roza iz Zare user posted image

clock-img

11.07.2007, 14:17

clock-img

Anonimen

NAš je lansko leto imel takšne (le v svetlo modri izvedbi):

http://www.superge.si/html/svn/2015982-AA.shtml 

Dobro so se obnesele tako v vodi, kot tudi na suhem.

Letos ima pa teva sandale-gre z njimi tud v vodo lahko in ne mislim nič drugega kupovat.

http://www.superge.si/html/svn/2732105-AA.shtml 

clock-img

11.07.2007, 15:38

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

St.Ina, mi imamo točno take (očitno imamo podoben okususer posted image ), le barva je pri Adidas roza, pri Tevi pa rumeni paščki s pikapolonicami. Oboje sem včeraj kupila v Hervisu.

Super, da se dobro obnesejo, torej smo dobro izbrali.

clock-img

12.07.2007, 08:03

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mi imamo take "potapljaške". So zaprti, spodaj je guma. Kupili smo jih v Deichmannu za 4 evre. Smo jih imeli na bazen ubute, ker nonstop teka po teh ploščicah in so se super obnesle.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

13.07.2007, 08:12

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Moj BOr je star 2,6 leti in hodi v crocsih kot bi bil bos, ful zgledajo udobni!!!! no jz sm si jih tud nabavla ampak ne original, kr eno kopijo sm vzela pa jih tud kr dobr nosim, nevem če se opazi kaka razlika. BOr jih ima za vse....ampak res za vse za v vodo, za na kolo, za v  vrtec, doma jih ima obute še ko se kopava ali tuširava ker pravi da mu tak nič ne drsi !!!!!

lp
nin@

v teh nikiceh plaža pa se tudi kopa brez problema, pa še hit se posušijo

lp

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem