writing-img

Pampers- katere

clock-img

06.11.2004, 21:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Anaelisa, poslala sem ti pošto v nabiralnik!

Tudi jaz prisegam na Moltex Öko, zelo všeč so mi tudi DM Babylove, občasno pa uporabljam bombažne plenice.

clock-img

06.11.2004, 21:16

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz mam obcasno tudi Racmanke. :)

clock-img

06.11.2004, 23:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Če že primerjamo plenice...Fixies (vijolične, ki jih tako hvalijo in sem jih prav zato kupila) sicer ne prepuščajo in so čisto OK, ampak pri njih imam točno tak grob, papirnat filing, kot pri poljskih pamperskah- ampak so v redu.. Do zdaj so mi bile še najbolj všeč DMove Babylove, pa tudi najcenejše so..

Seven, tega, kar si napisala o P&G pa nisem vedela.. Veš kaj- imaš prav: če bi jih vsi bojkotirali in zahtevali, da njihovi izdelki niso testirani na živalih, da so bolj ekološki itd...potem bi podjetje bilo prisiljeno ponuditi točno take izdelke, sicer bi propadlo!!
Isto je s hrano: če bi ljudje bojkotirali nezdravo hrano v trgovinah, bi trgovci morali ponuditi zdravo!:) Kupec je kralj! Ampak...je kaj takega sploh izvedljivo..??

clock-img

07.11.2004, 00:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Izvedljivo ali ne, jaz imam cisto vest, ce ne podpiram taksnih izdelkov. Taksna pac sem. Kupujem samo stvari, ki niso testirane na zivalih. Razumem zdravila, ampak kozmetike pa ne bi rabli. Konec koncev si lahko taksne multikorporacije privoscijo prostovoljce in jih posteno placajo.

clock-img

07.11.2004, 16:51

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz sem kupila nemške Pamperske tudi v Baby centru (tako da jih očitno imajo tudi tam) in v Mullerju. Zadnje dni mi vsakič ponoči ne zadržijo in je mali moker :grrr: vzorec, ki sem ga dobila v porodnišnici je bil iz poljske in ko sem primerjala, ne najdem nobene razlike :zmeden:

clock-img

07.11.2004, 16:54

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Annny, sicer pa na embalaži piše ''Made by Germany'', tako veš kje so bile narejene.

clock-img

07.11.2004, 18:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Niki5, na mojih pamperskah je bila črna štampiljka 'made in Poland'..no ja, saj ni važno:)

clock-img

07.11.2004, 22:25

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz pa sem jih kupila v DM v Mariboru in pisel Made by Germany.

clock-img

07.11.2004, 22:34

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz jih v glavnem kupujem v avstriji, čeprav ni velika razlika v ceni in kvaliteti...

clock-img

08.11.2004, 14:39

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Annny, čudno.. ker pri mojih pa piše da so nemške :zmeden: sem šla še enkrat preverit..

no pa da povem, da mi ponoči vedno premočijo in to pri vrhu, obstrani :(

clock-img

13.11.2004, 17:08

clock-img

analizapola

pencil-img

82

kaj pa pamperske kupljene v italiji?:bravo: - vijolične (4-9 kg). super so kot pravi bombazek, v pasu bolj elastične. ni primerjave s temi ki jih prodajajo v sparu.

clock-img

13.11.2004, 21:28

clock-img

niki5

pencil-img

1902

No, danes sem se pa tudi jaz zeznila, ker sem prepozno ugotovila.. v Baby centru sem kupila dvojno pakiranje (enojnega ni bilo več) in sem šele potem ugotovila, da piše made in poland :grrr: in sefaj sem primerjala s temi nemsškimi, ki jih imam doma in so res boljše, bolj mehke :(( :(( kaj čmo.. zdej bo pa treba te uporabit..

Samo ni mi jasno da sem pa prejšnje enojno pakiranje dobila pa nemške :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem