writing-img

RE: ne upam...

clock-img

13.07.2007, 16:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

A,pa da nisi ti to zamešala z belim tokom?user posted image

user posted image user posted image user posted image  Od kdaj pa beli tok sprica??

clock-img

13.07.2007, 16:17

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

A,pa da nisi ti to zamešala z belim tokom?user posted image

user posted image user posted image user posted image  Od kdaj pa beli tok sprica??

Ma ne vem no,sam prašam.Zgleda da sem spregledala  besedo "špricniti".user posted image user posted image

clock-img

13.07.2007, 16:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no, spregledala si... user posted image

sej punca nima niti nobenih problemov sploh... le da ona tega ne ve... u bistvu je lohk srecnica, ker ima tok zlo obcutljivo tocko G...user posted image  zna bit pa res mejckn motece, ce se to res cisto vsakic dogaja in da je res v takih ogromnih kolicinah...

clock-img

13.07.2007, 16:29

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no, spregledala si... user posted image

sej punca nima niti nobenih problemov sploh... le da ona tega ne ve... u bistvu je lohk srecnica, ker ima tok zlo obcutljivo tocko G...user posted image  zna bit pa res mejckn motece, ce se to res cisto vsakic dogaja in da je res v takih ogromnih kolicinah...

Ja,hujši hudič je če je suša.user posted image

clock-img

13.07.2007, 16:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hudič je če je suša

ampak to se lohk pomaga pomoje... s kaksni lubrikanti pa tko... ce imas tok obcutljivo G tocko, pa ne vem ce obstaja kaksna pomoc!?user posted image  razen da se pac sprijaznist, da tako pac je... in da to ni nic takega...

clock-img

13.07.2007, 23:28

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Ma anonimna se mora samo sprostiti in 100% predati užitku. Pa seveda prej povedati partnerju ne vem meni to nebi predstavljalo nikakršnega problema ravno nasprotno 100% užitekuser posted image user posted image

clock-img

13.07.2007, 23:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo

Ma anonimna se mora samo sprostiti in 100% predati užitku. Pa seveda prej povedati partnerju ne vem meni to nebi predstavljalo nikakršnega problema ravno nasprotno 100% užitekuser posted image user posted image

Torej ti gasilska akcija odgovarja?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:04

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

sevedauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:08

clock-img

Anonimen

sevedauser posted image user posted image user posted image

Me too user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:11

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

aja a squrting, al golden showeruser posted image , al konkretna akcija s 2 ma gasilcomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:14

clock-img

Anonimen

aja a squrting, al golden showeruser posted image , al konkretna akcija s 2 ma gasilcomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  no coment user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:16

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:17

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je..se ti fajn zdi ha user posted image

clock-img

14.07.2007, 00:18

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

user posted image no comentuser posted image

clock-img

14.07.2007, 00:23

clock-img

Anonimen

user posted image no comentuser posted image

Ja če pa si še ti brez komentarja ostal je pa skrajni čas da grem spat, da ne bom kr tu zaspala

clock-img

14.07.2007, 00:24

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

jast bi tud mogu it moram ob 5 ih ze bit v službi jutr :) drugač pa lahko noč pa kake gasilske sanje ti želim user posted image

clock-img

15.07.2007, 12:51

clock-img

Anonimen

pokliči me te z veseljem obdelam user posted image

clock-img

28.07.2007, 22:27

clock-img

Tiček

pencil-img

21

jA MISLEM DE  je dost takih kot ta anonimen pred mano
Lahko si samo srečna, da si tako user posted image user posted image orgazmična.
Marsikatera bi plačala  da bi doživela tak orgazem.
Ti sam pot pod noge pa brez strahu

clock-img

29.07.2007, 11:53

clock-img

Anonimen

Bodi pogumna, in povej tipu, kako je na stvari.. Vedi, tisti "pravi" te bo razumel in ti stal ob strani.. Treba se je samo odpreti, zaupati svoje strahove, pa bo.. Ne zadržuj v sebi tega!

clock-img

30.07.2007, 00:08

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ma ne moreš pri 18. tipu, ki ga pripelješ tako daleč, razlagat o tem...te čisto razumem user posted image  imaš pa srečo, da si našla toliko podatkov in da zdaj veš, da je to samo pozitivna stvar, ki je pri sebi ne odkrije vsaka ženska...upam, da zdaj že gledaš bolj optimistično na to user posted image

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem