IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Glej-iz srca ti privoščim, da imaš še enga res živahnega fantka, ki ne bo 5 minut sam se zaigral, poleg tega pa da imaš še Nežo stare kaki dve ali tri leta.In se bomo potem dalje pogovarjali o tem kako imaš spucano in vse porihtano in kako za vse naredit rabiš samo malo volje in organiziranosti....
Sicer se pa lahko samo smejim, ker si očitno res NE predstavljate...aja, pa seveda to o organiziranosti govoriš ti, ki si par postov nazaj napisala kako je fino imet mamo ko zagusti...vidiš, jaz nimam nobenega ko zagusti tako da ni vse glih tko izi....
LP,
Sibil RR

...res upam,da dočakam še enega...pa naj bo spet pupa,če že lahko izbiram

...pa ne bom nič jezna,če bo treba tako kot sedaj vstajat na dve ure al pa manj zadnje dneve,pa tudi ne bom jezna,če kot mali dojenček ne bo spala nič čez dan (prva dva meseca),da o tem ne govorim kolko pojemo,telovadimo,beremo in se igramo čez dan..pa tudi kuha z mano

...hvala bogu nisem zaspanka in imam kljub vsemu nespanju dovolj energije za vse,čeprav sem že mama v letih
....mamo ko zagusti??..kje sem jaz to napisala??...ker mame nimam zraven...pride enkrat na 14 dni na obisk,pa tudi ni glih zdrava...kostna bolezen

...tako,da kej večje koristi od nje nimam...po porodu je bla pri meni prvi teden 2x!!!!!!!!!!!!!,da mi je skuhala kosilo (prvi in drugi dan) in enkrat zlikala...drugače sem vse sama naredila...ampak ne bom več nakladala...
..zgleda,da se moj način življenja precej razlikuje od tvojega,da o mojih nazorih na svet in življenje ne govorim...vem,da bom dva otrroka spravila na svet brez problemov...
p.s....poleti pa gremo kampirat s tamalo...pol veš,da imam energije dovolj