writing-img

RE: vazelin

clock-img

16.07.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

Duc, a že spet si pri temu vazelinu ali kajuser posted image . Spet te bom morala malo podučit....Ljudje rečemo Vazelin, ker je to neka splošna beseda, dejansko pa gremo kupit lubrikant, vendar je beseda lubrikant nekam smešna in ni toliko v uporabiuser posted image .
To je nekako tako, kot se reče Kalodont, pa ta sploh več ne obstaja (vsaj zdi se mi) in dejansko kupimo Dentax, Paradontax.....zobno pasto pač.
Isto kot rečemo da moramo kupit Cet, pa ta tudi več ne obstaja, in dejansko kupimo Pril ali kaj podobnega.

clock-img

16.07.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

js rečm zobna pasta pa ne kolodont, rečm pril, ne cetuser posted image  men je pa vazelin bedna beseda, lubrikant mi je pa taka, čist vreduuser posted image

ja srček, mi boš mogla kdaj prevajat te vaše besede, kako naj jaz vem kaj mislite, pište kar je, ne pa neki druzga, pol se pa lovim ko ne vem kaj misliteuser posted image

clock-img

16.07.2007, 14:02

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

men je pa vazelin bedna beseda,

vazelin je meni to za ustnice definitivno, no rečem labelo itakuser posted image .

DUC, kaj pol s surfanjem, nisva dorekla še hmuser posted image ?

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

16.07.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

men je pa vazelin bedna beseda,

vazelin je meni to za ustnice definitivno, no rečem labelo itakuser posted image .

DUC, kaj pol s surfanjem, nisva dorekla še hmuser posted image ?

Duc Mina ti ne bo dala miru veš...zdej si ji obljubu in je čist nora. Bo treba obljubo držat user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 14:48

clock-img

Anonimen

Več Duc, mi bi pa se v Nemčiji tako lovili, pa bi nam tudi morali marsikdaj kako frazo prevest, ker se nam še sanjalo nebi kaj hočete povedat.
Kalodont in cet pa so že zelo stari izrazi, ker ne eno in ne drugo ne obstaja več. Uporablja pa se še vedno.
Hja, slovenščina ni kar takouser posted image .

Drugače pa se lahko uporabi baby olje (ali pa olivno, bučno, motornouser posted image ), katerakoli krema, labellouser posted image , mast za podboje.....samo da je mastno in drsi. Pa ne me preveč resno jemat, da nebi še res kdo probaluser posted image

clock-img

16.07.2007, 15:35

clock-img

Anonimen

ne rabm ne enga ne druzga...no ja edin za ustnice...matr kok label sem že jst v lajfu usjala user posted image

clock-img

16.07.2007, 15:36

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

...matr kok label sem že jst v lajfu usjala

ti si jih usjala, moj 2-letnik pa z njimi riše po asfaltuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 15:38

clock-img

Anonimen

da nauš mislna...moj mi je glih dons eno odgriznu user posted image  

clock-img

16.07.2007, 15:40

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

da nauš mislna...moj mi je glih dons eno odgriznu

a jojuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 15:45

clock-img

Anonimen

ma sej so res okusne hehe pa bratovi punci je zadnjič iz torbice prvleku en ultrasvetleč lip gloss in se je mogu seveda z njim namazat :)))

clock-img

16.07.2007, 15:45

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

ja itak, moj vse ven vzame in tako, pravi mali firbec, pol pa maže po obrazku, po tleh in vse povsod...user posted image

clock-img

16.07.2007, 15:47

clock-img

Anonimen

hihihi pravi mali navihančki, a ne...sej so prou cute user posted image

clock-img

16.07.2007, 16:05

clock-img

Anonimen

Moj Aljažek obožuje labelo zato, ker z veseljem tišči prste not...tko, da imam vsako labelo z luknjo..pa ne sam labelo tudi kakšno šminko user posted image user posted image user posted image  potem pa še js tiščim prste not in jo hočm preoblikovat v uporabno obliko user posted image

clock-img

16.07.2007, 16:06

clock-img

Anonimen

Kaj je zaj srečkanosečka...a zvečer pa nis več dežurna? user posted image user posted image  pa marmelada pa tko... nis nč lačna user posted image

clock-img

16.07.2007, 17:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Moj Aljažek obožuje labelo zato, ker z veseljem tišči prste not...tko, da imam vsako labelo z luknjo..pa ne sam labelo tudi kakšno šminko user posted image user posted image user posted image  potem pa še js tiščim prste not in jo hočm preoblikovat v uporabno obliko user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

pomoje jim bo treba kkšno glino nabavt...pa nej packajo po mili volji user posted image

se sreča, da ne uporabljam šmink :))

clock-img

16.07.2007, 17:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Kaj je zaj srečkanosečka...a zvečer pa nis več dežurna? user posted image user posted image  pa marmelada pa tko... nis nč lačna user posted image

a veš, da zdej tanajmlajši od 22h pa do 2h v kosu spi...in pol pa res nimam kej za kompom počet...rajš z lubijem kkšno ornk debato usekava...pa še kej druzga user posted image

clock-img

16.07.2007, 17:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

matr kok label sem že jst v lajfu usjala user posted image

Ja kolk pa ??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 17:37

clock-img

Anonimen

preveč user posted image

pa vedno mi v avtu iz žepa padejo...in v tej user posted image  vročini je rezultat tak...tekoč user posted image

clock-img

16.07.2007, 17:51

clock-img

Anonimen

Kaj pa pocnes v avtu.. da ti tm vn padajo?? user posted image user posted image user posted image

Men ni se nobena.. k pazim.. pa sem priden.. user posted image

Aja sej vem.. ko si sama.. pa mors otroku dudo pobrat.. pa se tko pretegnes nazaj.. in v tem momentu se lahko kaj tacga zgodi a ne?

Sam user posted image  bi bil.. ce ne bi bil tvoj avto.. pol pa zena od kerga najde labelo z blescicami.. :)) Ves kolk tem je ze takoh blo na RR.. fiijuuu.. veliik.. user posted image

clock-img

16.07.2007, 17:51

clock-img

Anonimen

ja olivno olje pa ne vem kaj še vse, za te namene je lubrikantuser posted image

baby olje pa tooook lepo dišiuser posted image  ampak tist je pa za kakšno masažouser posted image

nehite smetit, bom špecal, tko ko drugi meneuser posted image

clock-img

16.07.2007, 17:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kaj pa pocnes v avtu.. da ti tm vn padajo?? user posted image user posted image user posted image

Men ni se nobena.. k pazim.. pa sem priden.. user posted image

Aja sej vem.. ko si sama.. pa mors otroku dudo pobrat.. pa se tko pretegnes nazaj.. in v tem momentu se lahko kaj tacga zgodi a ne?

Sam user posted image  bi bil.. ce ne bi bil tvoj avto.. pol pa zena od kerga najde labelo z blescicami.. :)) Ves kolk tem je ze takoh blo na RR.. fiijuuu.. veliik.. user posted image

hja kaj počnem...nč ne...če maš take plitve žepe, ti ven pade že, če se samo za volan usedeš...

hehehe...a tipi nimate label z bleščicami user posted image

clock-img

16.07.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20
nehite smetit, bom špecal, tko ko drugi meneuser posted image

jst te nism nikol zašpecala...sm čist pridnauser posted image

clock-img

16.07.2007, 18:02

clock-img

Anonimen

samo doma v kopalnici.. S seboj jih ne nosmo.. da jih kdo ne bi vidu slucajno.. user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 18:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

samo doma v kopalnici.. S seboj jih ne nosmo.. da jih kdo ne bi vidu slucajno.. user posted image user posted image

Sej v kopalnici jo tut lahko kdo vid..če pride na obisk kolega z ženo. user posted image

clock-img

16.07.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

Ne zazi.. pol tist kolega misli, da je ta labela od zene.. a v bistvu je moja.. he he user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem