cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj bo?!

clock-img

11.11.2004, 07:01

clock-img

žlička

pencil-img

955

Anaelisa:)-:)-:)- sem se nasmejala tvojemu dialogu z G

Majabo....kako se pa to izračuna:zmeden:

lp:sloncek:

clock-img

11.11.2004, 08:01

clock-img

Majabo

pencil-img

553

Poglej primer, punca je stara 28 let, kar pomeni da se ji je kromosom obnovil letošnje leto (vsakih 7 let življenja) ima partnerja, ki je star recimo...33 let, kar pomeni, da se mu je kromosom obnovil že pred leti (njegov kromosom je 'star' torej že 5 let)
Rodila se bo punčka, saj je kromosom od mame mlajši in močnejši.
Zadeva je presenetljivo zanesljiva, mi jo je povedala neka bab'ca v porodnišnici.
Problem je edino takrat kadar se partnerjema kromosom obnovi na isti leto, kot pri meni :zmeden: torej bomo kar lepo počakali na G :)

clock-img

11.11.2004, 08:59

clock-img

žlička

pencil-img

955

Majabo, kaj pa ce sva s partnerjem rojena isto leto (on je 2 meseca mlajsi), kako pa potem?:zmeden:, a je to potem isti problem kot pri tebi?:)

lp,:metulj:

clock-img

11.11.2004, 09:54

clock-img

Majabo

pencil-img

553

ja vidiš, pa si tam kjer jaz :(( bo treba počakat da bo mali dal nogce narazen :ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem