writing-img

Kje likate?

clock-img

18.07.2007, 16:24

clock-img

Anonimen

Dva velikanska kupa perila imam za zlikat, kake tri stroje imam še za oprat user posted image user posted image user posted image , zunaj na štriku se mi sušijo cunje, jaz pa čisto totalno brez volje za likanje user posted image . Nimam kakega posebnega prostora za likanje, zato moram vse privleč v dnevno sobo. Je pa dnevna soba edini kolikor toliko hladen prostor v tej vročini user posted image  Zato nočem likat v njej-ker likalnik tok ogreje prostor. Sem razmišljala, da bi šla kar ven na teraso likat user posted image . Itak je zunaj 35 stopinj, pa če bom še likalnik vžgala-ne bom kake razlike čutila user posted image .

Kje pa ve likate?

clock-img

18.07.2007, 16:26

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Trudim se tako lepo obesiti, da ne rabim likat.user posted image Ali pa vržem v sušilca.
Če mi  je, likam v dnevni sobi pri odprtem oknu (nimam balkona ali terase). Gledam poleg TV in jamram kako sem žejna.user posted image

clock-img

18.07.2007, 16:39

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Trudim se tako lepo obesiti, da ne rabim likat.user posted image Ali pa vržem v sušilca.
Če mi  je, likam v dnevni sobi pri odprtem oknu (nimam balkona ali terase). Gledam poleg TV in jamram kako sem žejna.user posted image

user posted image user posted image
Kot jaz. Ja, imam pa vedno vsaj liter vode zraven. In trenutno tudi dva kupa cunj pa še na štriku visiuser posted image .
Pred TV si odvlečem, kar vzame ene 10 minut, pa kak film zapečem..

clock-img

18.07.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

jaz sem pa včeraj zvečer, ob desetih likala 2 uri!!!! hvala bogu, vse je zlikano user posted image user posted image user posted image

sicer imam "likalnico" v garderobni sobi, pa sem vseeno prinesla likalnik kar v dnevno sobo, da mi ni bilo dolgčas...

clock-img

18.07.2007, 16:51

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ja jaz grem tudi zdaj likat in kar na teraso- sedaj v poletnem času likam kar zunaj na terasi kajti notri se je za skuhat poleg klime (tolk je vroče). zunaj pa lepo rahlo piha veter in mi bo kar pasalo. grem hitro dokler se mi ne user posted image  zbudi.

clock-img

18.07.2007, 16:51

clock-img

Anonimen

Jaz imam(sem imela)likalnico,zdaj pa bomo tam naredili sobico za
hčerko.Tako,da bomo zdaj likali v dnevni.

clock-img

18.07.2007, 16:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.07.2007, 17:01

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Spodaj, v garderobni sobi, kjer je vsaj 5 stopinj hladneje kot gor. Itak se pa to bolj redko dogaja user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

18.07.2007, 17:46

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

hudo likanje v dnevni....midva mava dve sobi fraj in pol se mi v eni vse nabira in se mi reees ne da tam likat. me pa tud čaka...ena velikaaa gora. bom probala tole praktcirat jutr ko bo še en pralni stroj suh ker pol bm spet rabla dve leti da bom likala.

clock-img

18.07.2007, 18:24

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jaz imam pa eno gospo, ki mi lika user posted image  - pa ne glede na temperature user posted image .

clock-img

18.07.2007, 18:58

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Likala sem včeraj od 23.00 do 0.30 ure, pa mi je še malo ostalo. Vročine pa ni bilo, sem imela lepo odprto, pa je.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

18.07.2007, 19:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Lika mi taščauser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

18.07.2007, 19:35

clock-img

karamela

pencil-img

645

Pozno zvečer v dnevni sobi ob gledanju tv ali poslušanju CD. Se pa to zgodi samo 1-2x na mesec po kakšno slabo urico, saj likam samo srajce, in tista oblačila katera je nujno zlikat. Otroških stvari skorajda ne, bombažnih majc tudi ne, ma skoraj nič ne likam priznam. Lepo obesim in pri zlaganju pogladim z roko in zložim.

clock-img

18.07.2007, 20:09

clock-img

Anonimen

Ne likam. Ni šans v tej vročini. Umrem mnde zraven.

Dns je moj neki zlikal k je na dopustu. Drugač pa sam res tisto k je nujno zjutrej pred službo.

clock-img

18.07.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

sedaj ko je tako vroče zgodaj zjutraj na terasi...pričnem ob petih in končam do sedmihuser posted image

clock-img

18.07.2007, 21:54

clock-img

arielca

pencil-img

2312

V spalnici. Je najhladneje pa mir imam. Sicer mi pa likanje ni v užitek in prakticiram sušilca ali lepo obešanje cunj user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.07.2007, 21:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Imam zastekljen balkon, tako da imam kar tam postavljeno likalno desko. Itak je skoz v uporabi in je niti ne podiram, ampak je kar v stanju pripravljenosti non stop. Ravno zdaj je za mano ena runda in sem končno spet na čistem. Jutri pa jovo na novo, dva stroja cunj oprat, likali bomo pa zvečer, ko se shladi.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.07.2007, 00:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Likalno desko dam v kuhinjo ali dnevno sobo in zraven gledam TV.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.07.2007, 07:13

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Trenutno zunaj na terasi zvečer ko ni več tako vroče.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

19.07.2007, 07:24

clock-img

Anonimen

v utilitiju. ampak tko sovražm peglanje čeprov peglam takrat ko že vseh cunk zmanjka, da ravno iščem eno k bi mi na vsake kvatre pršla mal popeglat

clock-img

19.07.2007, 07:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kot frutka, trudimo se, da lepo obesimo. Likanje pa v tem času prihranimo za zgodnje jutranje ali pozne večerne ure.

Drugače pa kar v kuhinji. Enkrat sem celo zunaj pred hišo, v senci in je bilo prav prijetno. Samo podaljšek sem morala še privlečt.

clock-img

19.07.2007, 08:53

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Zgodaj zjutraj na balkonu, sosede pauser posted image vame in pravijo, kako se znajdemo. No, je pa res, da zdej že nekaj časa nisem likala, se že kar nabira počasi, čeprav likam le najnujnejše

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

19.07.2007, 12:20

clock-img

ema79

pencil-img

553

Jst imam pa posebej likalnico v pritljičju in je tako prijetno hladno.

Življenje je lepo....

clock-img

19.07.2007, 12:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi imamo utiliti oz. delovno sobo, kjer je likalnik, sušilec, sesalec, omare, police, radio... pa še cela hiša je klimatizirana, tako da nam res ni hudega.

Sicer pa likanje sovražim, ogromno mi polika mama, ki tudi čuva našo ta malo, veliko naredi sušilec, marsičesa pa sploh ne likamo.
Resno razmišljam, da bi si omislila pomočnico. Če katera pozna kakšno, se priporočam na zs.

clock-img

19.07.2007, 14:46

clock-img

Anonimen

V dnevni sobi pod klimo.
Ni ga bitja, da bi me pripravil k likanju ob 23 zvečer ali ob 5h zjutraj.
Sovražim likanje iz dna duše, ne glede na vreme ali letni čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem