writing-img

RE: Vse mi smrdi :(

clock-img

21.07.2007, 14:43

clock-img

ašun

pencil-img

528

Meni pa smrdijo samo določene stvari
- prfumi
- meso ko je surovo
- vse kar pečem v pečici
- pes
- odtoki (imam občutek, da iz odtoka iz kuhinje tok smrdi, pa moj pravi da nič ne smrdi)

clock-img

21.07.2007, 17:45

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ja moj tudi pravi, da imam prav pasji nos. Zavoham vse, česar nisem prej niti pod razno.
Hvala bogu, da mi čistila ne smrdijo, od kozmetike pa le kaki izrecno sladki vonji. Ja pa res, da zavoham že čisto male količine.
Enestavno ne prenesam pa vonja po ribah (surovih ali pečenih, čisto vseeno), pa lignji mi smrdijo do neba. O cigaretnem dimu pa sploh nebi, bljak, mi je že pred nosečnostjo smrdel, ampak zdaj je pa kriza. Največja žalost pa je da sem kot magnet za cigaretni dim, če je kdo ki v moji bližini prižge cigaret, se obvezno kadi v mene.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

21.07.2007, 22:46

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

IZVIRNO SPOROČILO: koala
O cigaretnem dimu pa sploh nebi, bljak, mi je že pred nosečnostjo smrdel, ampak zdaj je pa kriza. Največja žalost pa je da sem kot magnet za cigaretni dim, če je kdo ki v moji bližini prižge cigaret, se obvezno kadi v mene.

s tem imam pa tudi jaz težave

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

10.08.2007, 13:31

clock-img

aurora6

pencil-img

253

Jst tudi vse zivo zavoham pa sprasujem okol sebe a vohajo pa itak da ne hahahahahahaahah. Kaj pa meni blazno smrdi cigareti pa pivo fuj se posebej ce je kdo pil pivo pa cigarete kadil pa kombinacija tega fuuuuuuuj. Pa sm prej kadila pa tud kako pivo popila zdej pa bog ne daj. Fuj...aja pa cistila mi tud ful smrdijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem