cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TA JE PA DOBRA

clock-img

24.07.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

Včeraj sem bila na sprehodu s kolegico in mojim mišijem. Ko med debato o marsičem, tudi o sexu ona meni pove, da je njen dragi že par dni tečen, ker pač njej ni do sexa. Pa je rekla, da mu je ustregla popoldan....in to tko, da je on užival- zadaj, medtem ko je ona listala revijo FHM naslonjena na mizo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kej tazga pa še ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sm se skor polulala od smeha sredi ceste user posted image user posted image ..ona pa hudo resno....ja kaj pa je to kaj tazga user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tudi komu od vas dogajajo podobne reči...rada bi se še malo nasmejala, tko, da kr izpovejte se user posted image user posted image

clock-img

24.07.2007, 17:37

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Sploh si ne predstavljam, da bi revijo zraven brala. Je pa res smešn.

clock-img

24.07.2007, 19:02

clock-img

silvya

pencil-img

1770

To pa verjetno dobro zgleda, res seksi. Zamislite si da bi moški zraven listal revijo o avtomobilih ali športu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Silvya

clock-img

24.07.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

Ja že ja; tolk je bil tečen in to sredi noči, da sem preprosto rekla: "ko končaš me pokrij" pa ga je takoj minila vsa poželjivost user posted image user posted image

clock-img

24.07.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

user posted image  Saj sta oba dobila kaj sta hotla....user posted image

clock-img

24.07.2007, 23:13

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Ja že ja; tolk je bil tečen in to sredi noči, da sem preprosto rekla: "ko končaš me pokrij" pa ga je takoj minila vsa poželjivost user posted image user posted image

user posted image  ....ta je še bolša....user posted image

drgač pa kako je pa lahko sledila vrsticam,a ji vrstice in črke niso bežale,k se je luljala user posted image al je samo listala in slikce gledala user posted image  user posted image
svašta.....no pa tut to se učitno dogaja!no sicer se je tut pr men že zgodil da on bi jst sm pa crknena kot kojn in nabita z energijo kot polž..a mu včas am da mi da mir nastavm....sampak kljub temu med ne listam revije,al pa šaltam dalinca,....čakam pa ja da je čim prej konc...user posted image  user posted image

clock-img

24.07.2007, 23:18

clock-img

Anonimen

ženske vi ste prov kruteuser posted image

clock-img

24.07.2007, 23:20

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

ženske vi ste prov kruteuser posted image

ah ja no zakaj že user posted image

clock-img

24.07.2007, 23:23

clock-img

Anonimen

ja ne vem no, bogi vaši k morjo s hlodi spatuser posted image

clock-img

24.07.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

hja sej sm jasno napisala pol se pa jezijo in kisajo če ne dobijo..tko je..to je očitno realnost user posted image

clock-img

24.07.2007, 23:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

no sicer se je tut pr men že zgodil da on bi jst sm pa crknena kot kojn in nabita z energijo kot polž..a mu včas am da mi da mir nastavm....sampak kljub temu med ne listam revije,al pa šaltam dalinca,....čakam pa ja da je čim prej konc...user posted image  user posted image

Ti si faca user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2007, 00:14

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

hlodi ja!user posted image  user posted image
kaj pa k se stvar obrne in mormo me skakat po svojih kot odštekane,npr. če se mu ne da me pa bi in bi in bi!kako se pa reče možičku v tem primeru? hlodjak user posted image  user posted image

clock-img

25.07.2007, 00:15

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jah no sej morm priznat,da se to zeloooo malkrat zgodi,......(beri zelo hito)samo se pa!!!user posted image

clock-img

25.07.2007, 00:17

clock-img

Anonimen

Pikica se čist strinjam s teboj user posted image

clock-img

25.07.2007, 00:20

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jah itak veš da mormo ženske skp držat,no vsaej nej bi mogle user posted image

clock-img

25.07.2007, 06:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jah, za nekoga smešno, za nekoga ne.

Pač, očitno se tudi to da.

clock-img

25.07.2007, 08:42

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Halo? "Svaka čast" ženskam, ki tako ljubijo svoje partnerje, da lohk zraven cajtnge berejo al pa kosilo skuhajo, pa moškim, da jim sploh pride. Ne, hvala, jst ne bi.

clock-img

25.07.2007, 08:59

clock-img

Anonimen

No moj vem da ne bi bil za to in jst tud neuser posted image
Halouser posted image
Osebno mam mal preveč spoštovanja do sebe da bi zaradi čistega miru "nastavla".
In na srečo ma moj mal preveč spoštovanja do sebe in do mene da bi kej tacga naredu.
Me nima namest vreče za spraznit ampak za partnerko, ki se ji tud kdaj ne da, tko k se tud njemu kdej ne da......
Itak me pa tud če sm zmatrana k norc lahko pripravi do tega da kar hitro pozabim da se mi ne dauser posted image

Men to sploh ni smešno, ampak žalostno.
In ženske še mislijo kako so super in čudovite ker svojemu moškemu v vsem ustrežejouser posted image , zato k je tip in to nujno rabi za preživetjeuser posted image , ker so njegove potrebe pomembnejše od vašihuser posted image , .....
Patetično.......

clock-img

25.07.2007, 09:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

Halo? "Svaka čast" ženskam, ki tako ljubijo svoje partnerje, da lohk zraven cajtnge berejo al pa kosilo skuhajo, pa moškim, da jim sploh pride. Ne, hvala, jst ne bi.

To ni ljubezen ampak podložništvo. Take ženske ne ljubijo niti sebe, nimajo najmanjšega spoštovanja do svojega telesa in svojih čustev.....kako naj potem ljubijo koga drugega...

clock-img

25.07.2007, 09:34

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

se podpišem pod karin24user posted image

clock-img

25.07.2007, 09:48

clock-img

Anonimen

Moje skromno mnenje:
pri nama se pa redko zgodi, da kateremu ne bi pasalo, če pa meni kdaj res ne paše ali me kaj trebuh muči mu 'ustrežem' - ampak ORALNO.

In včasih, ko so moje potrebe večje, ali če je preutrujen od službe - mi tudi on 'ustreže' - ORALNO.

Zakaj pa bi moralo vedno biti samo 1:1.... Ampak sex in branje cajtngov, to pa je res malo mimo...
Čudno, da je tipu sploh še do sexa.

clock-img

25.07.2007, 10:07

clock-img

Anonimen

tudi meni ni to smešno user posted image , sicer pa je karin lepo napisala

clock-img

25.07.2007, 10:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

mu včas am da mi da mir nastavm....sampak kljub temu med ne listam revije,al pa šaltam dalinca,....čakam pa ja da je čim prej konc...

Meni je to ogabno in čisto nič smešno. Da mu nastavim zaradi ljubega miru? A se nič ne cenite al kaj?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.07.2007, 10:22

clock-img

Fiona23

pencil-img

124

Karin BRAVO! Lepo si napisala. Mislim, da bi se lahko vse tiste, ki se hvalite kako svojim partnerjem VEDNO ustrežete, malo zamislile in se vprašale, ali je to sploh res tisti pravi užitek za njih. Kako bi bilo vam, če bi skakale po njih, oni bi pa brali FHM ali gledali TV? Moje mnenje je, da to niso ravno stvari s katerimi bo se človek lahko hvalil.user posted image user posted image user posted image

LP, Bejbika

clock-img

25.07.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Pa je rekla, da mu je ustregla popoldan....in to tko, da je on užival- zadaj, medtem ko je ona listala revijo FHM naslonjena na mizo

Pa naj mu kupi tisto za napihnit, da se reva ne bo matrala...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem