writing-img

RE: Vesna je upihnila 1.svečko

clock-img

29.07.2007, 23:49

clock-img

Levči

pencil-img

82

user posted image Vse najboljše VESNA,res je prava lepotička.Čestitke pa seveda tudi mami in očiju.user posted image

clock-img

30.07.2007, 14:12

clock-img

NMJ

pencil-img

237

Vse najboljše Vesna user posted image in le tako naprej. Tudi mamici in očiju čestitke. Izredna lepotička si. Me je ganilo do solz, ko sem pregledala slikice. Pa se mi je naša Živa, ki je imela 1010g in 38 cm zdela tako micena. Vendar pa ste nedonošenčki pravi borci in vsak dan se lahko zahvalimo, da vas imamo. Ste pravi sončki.

lp

clock-img

31.07.2007, 13:15

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Sicer z nekajdnevno zamudo pa vseeno res iz srca:

lepotička Vesna, vse naboljše in najlepše za tvojo prvo svečico! user posted image user posted image user posted image

Mamica in ati, res sta lahko ponosna na svojo punco.
Pa računaj, da se 4 mesece tudi mora nekje poznat! Se bo že obračala in plazila in hodila. Kar daj ji čas. Lea je shodila z 20 meseci (16m korigirano), pa jo že od prvih korakov naprej komaj lovimo in dohajamo tako se ji vedno mudi user posted image . Boš videla, ko bo pripravljena, bo tudi Vesna nadoknadila vso motoriko. Po teži bo pa itak kmalu Leo prešibala.

Uživajte ob svoji princeski!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem