writing-img

RE: Moj bi laminat, jaz parket...

clock-img

25.07.2007, 15:03

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Parket in nič drugega.

clock-img

25.07.2007, 20:48

clock-img

eya

pencil-img

4615

Parket, pa dober lak čez.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

25.07.2007, 21:49

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Parket, še enkrat, če bo kej prevagalo v razmerju. user posted image  user posted image  user posted image  

MONTIGNAC

clock-img

25.07.2007, 22:39

clock-img

bini

pencil-img

1623

pišuka poldi kolk vas je za parket...user posted image
jest sem zdej na parketu, pa mi nikakor ne sede - mam iste pomisleke kot lara - vse se pozna (stoli, kavč,...) in me na sploh ne prepriča... da bi se ga spravla brusit mi je čist adijo, ker je vse zakajeno lep čas, pa tud ni pocen brušenje in lakiranje na novo...
za v novo hišo jaz zelo navijam za laminat, posebej ko sem en par strani na netu vidla in je res velik možnosti... moj dragi je pa tud za parket - ampak ni čist prepričan... tako da smo na istem kot pri vas..
odtehta pa pri meni laminat zaradi cene in ker se mi res ni zdi tako bistveno drugačen od parketa - kot da bomo boljš živeli na parketu al kako?? je pa res, da jest sem res čist flegma glede hudega izgleda stanovanja, ker itak bolj mal pospravljamo (ne sfolgamo) in sem pa tud mnenja, da človek se vsega navadi user posted image ... je pa res, da jest mam sigurno še leto al pa dve to finalne odločitve ....user posted image

torej - moj glas za laminat, ti pa sporoči kako so se iztekle volitve v vaši hišiš user posted image

Svet je lep!!

clock-img

26.07.2007, 10:00

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ma ja, cena lamelni parket VS omembe vreden laminat je tam tam. Parket je treba polakirat s kvalitetnim lakom pa se ne bo nič poznalo. Na stole je treba dat drsnike, in to je to. Laminata nebi mel za nič na svetu, sploh pa ne v novogradnji. V novogradnji mu odpade še tistih par plusov, ki jih ma pri meni.

Ti kar moža poslušaj, bo bolje.

Mi ni jasno, od kje vam, da se na parketu pa kar vse pozna. Se, sam ne tko ekstremno, kot ve opisujete.

clock-img

26.07.2007, 19:49

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Parket, četudi ni toliko financ, saj se lahko laminat kmalu uniči in ga moraš menjat ali pa brusit in ponovno lakirat, pa si potem na istem. Najprej nastanejo špranjice, ko pomivaš pa še ves nabrekne. prvič imela laminat, pa nikoli več. drugič sva bila bolj pametna in sva vzela parket. zadovoljna in vedno bo ostal parket. Imava tudi psa, ki pa ga ni uničil, pa smo imeli vsakodnevne dirke gor in dol.

LAMINATje boljši. Pri nas nikoli ni bilo teh težav. Nič bunkic, glekov, odtisov petek (smo tekle po njem z štikli), ničponovnega brusenja. Pa ga imamo že miljon let.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.07.2007, 11:13

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Pa ga imamo že miljon let.

U, pol maš pa še unga, k so dinozavri po njem hodiluser posted image

clock-img

27.07.2007, 16:48

clock-img

makica

pencil-img

372

Jaz sem definitivno za parket. laminat sem imela kot začasno rešitev 5 let in ga sedaj z veseljem odlagam na smetišče. Meni je za hojo preveč hladen in umeten. Če ti svetloba zelo nerodno pade nanj potem se vse gor pozna. Parket pa je meni super. Tudi če se poznajo praske je vsaj les in deluje naravno ter toplo. 

clock-img

27.07.2007, 23:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.07.2007, 23:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Parket, četudi ni toliko financ, saj se lahko laminat kmalu uniči in ga moraš menjat ali pa brusit in ponovno lakirat, pa si potem na istem.

Parket se brusi in lakira, laminat pa ne.

Jaz bom rekla samo to, parket je naraven material, laminat pa ne.

clock-img

29.07.2007, 17:09

clock-img

gw

pencil-img

3

če želiš odličen in zelo poceni masivni parket priporočam BAUSEN  http://www.bausenhardwoodflooring.co.uk/ 
distribuira Bausen Koper 041-769-316 7 fax 05 657 2001

clock-img

29.07.2007, 17:14

clock-img

Anonimen

Jaz imam izkušnje samo s parketom user posted image .

clock-img

30.07.2007, 16:39

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Mi bomo pa pri novogradnji imeli kar oboje user posted image , V dnevni parket, v sobah pa laminat (zarad financ user posted image ).

Imam pa nekaj vprašanj:
1. tisti, ki imate parket in talno gretje, kateri parket ste dali? Na kakšno lepilo in ali je prelakiran, povoskan ali pooljen?
2. tisti, ki imate laminat. Spet je med njimi baje ogromna razlika, torej točno katerega imate?
3. baje je pomembna tudi podlaga: tistim, ki laminat ne odmeva, kaj imate pod njim, peno, filc ali nič?

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

31.07.2007, 12:29

clock-img

Kanny

pencil-img

121

Živjo, tudi midva sva pred slabim mesecem dala laminat v kuhinjo in predsobo. Dala sva št. 32...ne vem točno...baje da je ok. Dala sva hruško, ki blazno lepo pride. Meni se zdi, da ni nič problema z umivanjem. Z vlažno krpo sem lepo pobrisala. Pod laminatom pa je od prej ostal linolej. Če ti kaj škripa je čisto odvisno od tega koliko so ravna tla!!!! Drugače pa nič ne odmeva...

V dnevni pa imava parket, ki ga je parketar polakiral. Tudi doma imamo parket v dnevni in talno gretje...vem samo to da je polakiran.

clock-img

31.07.2007, 12:43

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Parket, pa dober lak čez.

In še dobrega parketarja, ki ga bo znal položit in polakirat.

Niso vsi za vse. Midva sva imela "strokovnjaka". Med drugim je delal tudi pri mojih starših in je lepo naredil, zato sva se zanj odločila.  Se ne obremenjujeva več. Vsaj otrok ne sekirava user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem