IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG
Ampak me sploh ne moti, če je katera doma samo zato, ker ji tako bolj paše. Nismo bolne, res je, ma tudi nismo čist iste kot prej. Itak ima v povprečju ženska dva - tri otroke in če si tisto obdobje želi privoščiti malo počitka, naj ji dajo mir. Jaz še delam, ker delam v pisarni, se dobro počutim, ker so fer do mene in mi je zaenkrat lepše hodit v službo. Da sploh ne omenjam tiste, ki res težko delajo, pa jih gnjavijo zaradi bolniške. Saj tako hitro mine ta nosečnost, naj si bodoča mamica vzame čas zase, če si želi.
Tako je pač moje mnenje
jaz se pa podpišem pod tole...SpeliG se počutim natanko tako kot ti in isto mislim...ljudje smo med seboj drugačni...enim paše eno, enim drugo...in zakaj za vraga ne bi dovolili, da se ženska sama odloči kaj v tem obdobju želi...že tako v bistvu kaznujejo denarno, ker bolniška ni 100%...
drugače smo pa mi včerajšnji dan preživeli aktivno...spet je padel Rožnik, za kosilo smo naredili puranove zrezke v smetanovi omaki in riž, solata, za posladek pa vanilijev sladoled s svežim sadjem...nato pa smo malo delali za službe in šole...
danes nas je presenetil rahel sneg...najbolj se ga je razveselil naš kosmatinec...drugače pa ima ob 12. sin košarkarsko tekmo in se bomo prelevili v navijaško skupino...samo naša mala "plesalka v trebuhu" ne vem kako bo to slišala in sprejela...
zadnja dva dni je nagajivka, saj jo moram najprej kakih 5 minut božati, potem pa pobrca nazaj...na AS se pa izmuzne takoj, ko jo ulovim...nesramnica še pred rojstvom...
Lepo prebujanje vam želim...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur