28.11.2007, 11:08
222
Je pa
bolj priden je danes posesal celo stanovanje in je šel potem v službo. Mam pa dons izpit iz glasbe samo petje bo super slišat z mojim zamašenim nosom bodo ful užival
Brcike naš
nič ne spančka cel dan razgraja po bušiju ja bla Lara bistjeno bolj mirna Koma čakam MF potem greva pa v šoping v Avstrijo v C&A no če so se na NS zmotili potem bo treba res skoraj vse na novo nabavit drugače pa le kakšno luštkano stvarco in pa kompletek iz porodnišnise tako kaj cortiš, ker pri nas se mi zdi da vseeno ni take izbire.
Voziček bomo meli še od Lari se je 4 kolesnik res obnesel ker ročaj lahko obračaš in mi smo to res ful uporabljali je res praktično čeprav so mi tri cikli bolj všeč. Dokupila bova lupinco maxi cosi ker imamo za kasneje tudi zappa tako da bomo kombinirali sploh če greš v šoping da z velkim vozičkom ne hodiš okrog
Za pančkat bomo meli pa na začetku košek.Drugače pa imamo še vse na podstrešju po Novem letu pa akcija, boma pa previjalno naštimal in se počasi pripravljal na
tako da bo tud Lari božiček prnesu sve za njenega dojenčka od lupinice, zibelke.................. bova skupej mamice
ker res že komej čaka, so teli malčki prav posrečeni t vprašanji. Je pršla zadnjič v kopalnico ko sem se pušala in pravi ooooooooooo mami kakšn velik buši
pa potem kdaj se bo pa buši odpru za dojenčka....... a pri popiju skratka res je posrečena in sem prav vesela da je že 14 dni zdrava. Lep pozdravček

.No,pa saj vas čist razumem,ker pri meni je to slučajno tako obdobje(to verjetno res delajo hormoni),jaz sem pa pred nosečnostjo bla taka (ko bi glih lahk).Res zanimivo.
.Zdaj se pač atiju smeji?
za MF in
. Pa boste imeli parček
slabše spala.
.
- pri nas je tudi bolj tako
, upam da se kaj spremeni, je moj že ves
.
za brcike....
, vseeno si pa raje vsako stvar zelo kakovostno kupiva (še predvsem moj bi rekel, da je vse ostalo samo navlaka). Rabim pa to in ono... in mojih prihrankov je že konec - kaj pa zdaj?