Pozdravljene!
Jaz sem si pa včeraj končno vzela malo časa za vsaj eno od "zapuščenih" prijateljic. Že od začetka nosečnosti sva uspeli opraviti le kak telefonski klic (jaz sem tok zaposlena, da imam na mesec le kakšnih par ur "lufta", ki jih ponavadi preživim s svojim dragim. Celodnevni izlet je bil prav lušten, načvekali sva se pa toliko, da sem ostala čisto brez sline.
Me pa moje "zabušavanje" sedaj zelo baše in bo danes spanec verjetno le par urni
.
Sasy20, iskrene čestitke! Prepričana sem, da je vse potekalo po planu in si danes ob kosilcu že vračata iskrive zakonske poglede. Uživjata in se imejta predvsem rada!
- Kakšne poročne plane pa imate neporočene? So se vam zaradi nosečnosti kaj spremenili načrti, bo kdo zaradi tega pohitel, vam je vseeno?
Barb77, meni je oče naročil enega iz Topshopa, ko ga dobim, poročam o učinku. Za malčka pa malce razmišljam o nakupu tistega v obliki rumene ali zelene živalice, imajo ga npr. v BC-ju.
resnično srečna, kaj pa imate s kužkom, zakaj gre lubi drugam?
Tosja, mene tudi zanima, kak buši imaš.
Meni se je moj skos zdel ogromen, okolica pa se sploh ne strinja z mano in pravijo, češ da se mi sploh nič ne vidi (pa ni res, ker se mi je povečal vsaj za kakšnih 20 cm). Je pa seveda odvisno od oblačil, od očesa opazovalca in njegovih pričakovanj (ljudje narobe predpostavljajo, da mora biti nosečnica okorna z ogroooomnim trebuhom - s čemer načeloma tudi ni "nič" narobe, da ne bo pomote).
Naslednji ginekološki pregled imam 21.12.
Boleča sramna kost. A se kateri dogaja? Meni se že kakšne 14 dni, sicer ne cel dan, me pa občasno zelo boli, prav na sramni kosti. Ginekologinja mi je sicer rekla, da s tem ni nič narobe.