Pa sej se vse zanašamo, da nas bo dojenje malo "oblikovalo", a ne? Pa sprehodi in živci...

prvič sem s porodom ful zgobila, ko pa sem prišla k sebi, je šlo pa nazaj gor na stare kg. Pa sem skoz samo dojila, pa vsak dan na sprehode hodila, pa bla velik lačna
Sem šla včeraj v službo še stvari poštimat, pa so mi rekl, da ne smem na računalnik ker kontrolirajo in če si na Bo

kršiš pravila, mislim.....
Dajte mi povedat, kako je če menjaš službo oz. si zaposlen v privat sektorju. Jst sm v državnem. To me ubija, bi menjala, pa kaj ko mi pravijo, da bom nasrkala, pa da te tam vsi zaj

. Mal povejte svoje izkušnje....haha

temo sem čist falila za ta forum, a ne? Ampak saj ne mormo skoz sam o otročkih....al pa?
Moram pa rečt, da sem službo sicer zlo hitr odklopla in mi je vse dol padl. Prvič mi je blo ful težje nehat delat...
Črpalke tudi jaz sploh nimam, sem si kar mal stisnila mleka, če je blo treba, pa tople obkladke dajala... Tudi blazine nisem nikoli imela. Od začetka sem si mal s povštrom pomagala, pol je šlo pa itak kar tako čist OK.
Prvo posteljnino in oblogo za ograjco sem kar sama sešila že pri prvem....
Otroka prvič skopa babca oz. patronažna, ko se popek zaceli.
Britje je pri meni na slepo

, prekontrolira

....nazadnje pohvalil....Depilator pa mene takoo boli....sploh pri bikiniju, ga sploh ne morem uporabljat. Tudi pri kozmetičarki kar cvilim...
Katka28, žabice so tiste bombažne hlačke s stopalci, ki so lahko do pasu, ali pa se zapnejo na ramenih.ž
Jaz sem blago za malega v Firencah na Nazorjevi ul. v Lj. kupila. So imeli Disneyeve vzorce.
"Bova pa danes če bo mož "za" šla še v AUT pogledat za najinim vozičkom - sem si že vse sprintala kje v Grazu jih imajo - tako,da...mogoče pa imam le dober dan!
" Mi bi šli tudi pogledat. Daj povej, kam se splača...
Zdaj grem pa še mal porihtat po kuhinji. S temi krofi ste me čist zrajcale, verjetno jih bom kar probala spečt. Tiste ki imate steklokeramično ploščo, kako veste da se olje dovolj segreje. Jaz imam AMC posodo, pa se mi zdi, da preveč uravnava temp., in za cvrtje sploh ne znese.