17.09.2007, 19:00
3706
Punce ni problema - sam , da ne bom naredila kakšne napake...tista, ki me pooblašča za to nalogo, bo "letela" na skupen seznam RR
OK??? Glede G - imam dva, ker sem na začetku skor glavo zgubla, da sem sploh prišla do G - v Mb je to kr težava
Tako hodim samoplačniško h G, ki dela v porodnišnici v Feldbachu, sicer Mariborčan. Žalostno, da smo prišli tako daleč, da tak strokovnjak ne dobi koncesije!!!
Naše k... zdravstvo. Moja draga sestra, ki pa skrbi za svojo mlajšo sestrico, mi je v bolnici zrihtala zelo vredu G...tak, da mam pač dva
Jutri me čaka NS - pri avstrijskem
Me že danes vse tišči od nestrpnosti...
Pa bolj pozno bom javila, ker imam ob 15:30, po utečeni praksi pa naju potem ati pelje na kosilo
18.09.2007, 08:44
3706
saj jaz sploh nimam kakšnih strahov glede Dabrostona, saj tako kot si rekla pri OPBM to dobi vsaka, pa tud, ko sem februarja ležala na gineki je to dobila vsaka, ki je prišla zaradi izcedka... Men je sam njihov izraz - za ohranjanje nosečnosti...čist mim
Moj G pa mi je rekel, da je D zato, ker mi jajčnika nista na začetku proizvajala dovolj enga hormona, posledica pa so izcedki! Ta razlaga mi je na mestu!

.
za tebe, ko si tolk pridna!
non stop dela in ga tud po par dni ni domov). Zdej so v Lescah začeli s telovadbo za nosečke - ob sredah, pa tud na Bledu v ZD začnejo ta teden - tam je brezplačno.
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
NJINJA: PDP: 01.04.
PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09.
PDP 05.04. - GP 18.09.
PDP15.04. - GP 18.09. NS 04.10.
PDP 16.04. - GP 03.10.
, do konca 12t imava midva prepoved, pa po pravici povedana, mi niti ne diši, ker me skos neki špika, pa slabost in kaj vem kaj še. Bomo videli, če bo v 2. trimesečju res vse drugače....
pošiljam, sicer pa verjamem, da bo vse bp. Sporoči kako je potekal pregled.
. Zjutri sem ful bruhala, pa še zdej mi je slabo. Ampak lačna sem pa fullll! In sem si zaželela sirov burek in jogurt, mnjam! Zaenkrat je mnjam, bomo videli kaj bo ko ga bom imela pred sabo....