19.09.2007, 14:25
3706
Drage moje APRILČICE!
Kot veste včeraj NS ni uspela
smo prehitri
pa včeraj nisem nič plačala - tak je dr. Miglar. Mi je pa priporočil še en test (ker sem čez 30
), ki ga delajo samo v Feldbachu, plačljiv...pa sploh ni frke - za najinega
vse! Zvečer pa ŠOOOOOOOOOOOOK spet izcedek...da ne govorim o noči - more, more. Groza!
Zjutraj sem hitro poklicala mojo zlato sestro, ki mi je uredila, da sem šla takoj k moji G v bolnici. Koliko
je bilo si lahko mislite. Še dobro, da sem bila sama in je bil
v službi. Pol sem ugotovila, da ima mojo zdravstveno...in sem mogla še do njega. Je bil še bolj prestrašen kot jaz. Ko me je G gledala in sem ji omenila, da sem bila prehitro na NS - so se začele norčevati z dr. Miglarja...
Se mi je tak grdo zdelo...jaz pa na koncu s solzami. Pikec je vredu, je ful mahal, srček bije 167 udarcev na minuto!
Potem pa je našla še eno gestacijsko vrečko, kjer je plodek velik 6 mmm - ni utripa...
Torej sta bila na začetku dva.
Danes je moje čustveno stanje čist
Naslednji teden pa imam v bolnici NS z zgodnjo morfologijo. Sem na plakatu brala, pravice
, kjer je tud to zapisano. To ni čist takšna NS kot jo opravljajo G z licenco. Se pa morfologija opravlja tud med 20. in 23. tednom. Še ena prednost, če imaš G v porodnišnici!
Čez 14 dni pa v Feldbach! Danes so se mi kljub ustrežljivosti v bolnici zasrali...

moon
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
PDP 05.04. - GP 18.09.
PDP15.04. - GP 18.09. NS 04.10.
PDP 16.04. - GP 03.10.