23.09.2007, 18:49
3706
Sem vedela, da sem hotela še novi
nekaj povedat...
S tem, ko te bodo prvič testirali za toksoplazmozo - se žal ne ti, ne nobena med nami ne bo rešila te nevarnosti, ki nam preti vso
...
ŽAL!
Testirali nas bodo še dvakrat - torej v vsaki
trikrat: na prvem pregledu, nekje na sredini in čist proti koncu. Sploh pa moramo biti še posebej pazljive tiste, ki smo bile na prvem testu negativne. Kar pomeni, da se s tokso še nismo okužile...Nevarno je takrat, ko se okužiš v nosečnosti...
Tako, da: pranje rok, čiščenje mačjih stranišč za ta čas prevzame kdo drug...in če jemo solato (zelenjavo) z domačega vrta, kamor imajo dostop tudi muce = pranje solate!!!!!

? Naš je že dobil darilo od tete (moja ljuba sestra), luštno knjigico, ki je kot nekakšen dnevnik otročka in se notri vpisuje njegove podatke in nalepi kakšno slikico. Dala mi jo je že zdaj, ker se vpisuje že v času nosečnosti, fletno. Pa še nisem nič notri pisala, bom počakala na drugi pregled (ki je mimogrede 1.10.) in NS, da ga spet zagledam na ultrazvoku in vidim, da je vse v redu. No, seveda je vse v redu, vse moramo ostati skupaj do aprila!
in moram rečt, da res paše. Tudi jaz se veselim, da dnevi slabosti in utrujenosti počasi minevajo.
za wc-je trenutno pridno skrbi moj
... pa bi bilo fino, da se ne bi bilo treba več tako zelooooooo pazit
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
NJINJA: PDP: 01.04.
PDP 05.04.
PDP15.04. NS 04.10.
PDP 16.04. - GP 03.10.