10.10.2007, 11:53
3706
BebiVal je mazilo za nego otroka (ritke)
Ga apa izdeluje Galenski labortorij - Mariborske lekarne. Tako, da se v LJ sigurno drugač imenuje...
Kremica, ki jo bomo od aprila potrebovale ...vsaj 2 leti...
Od sestrične mož je to kremo kupoval na Koroškem
ga je farmacevtka tako natulila, naj gre v MB - oni pa imajo to in to...
Sam mene sam leva srbi
a bom sam v levi imela mleko
Je pa res, da to z drgnjenjem ne drži! Nič ne smemo same utrjevat... baje je čuden občutek, ko si poln mleka, ko pa
potegne in izsesa, pa se počutiš lažje...
Tud jaz poznam žensko, ki je pri drugem
tulila od bolečin...je rekla, da je mogla bit obvezno sama v sobi, ko je dojila, da si je dala povšter v usta, za tist prvi poteg, ker drugač bi kričala ko nora... bradavice so bile v krastah - je rekla, da ima občutek, da gnijejo. Nič ji ni pomagalo
ona je še kr naprej dojila, potem pa je šla k homeopatu - dobila zdravila, dojke so se pozdravle in vse je bilo ok.
Pa ne živi v SLO.
Jaz si zelooo zelooooo želim dojit. Ko se spomnim moje sestre... kako lepo je bilo to opazovat

da nisem toxe pobrala že kdaj prej, ne pa ravno v teh tednih, ko se našim mijavkajočim kosmatincem tako izogibam...
po nov modrc...
pa upam, da kaj sporočijo, kakšni so rezultati, ker imam pregled šele čez en mesec
, ampak se mi zdi prehitro. Bom zdaj malo bolj pozorna, da vidim če je bilo to res to.
sem uspavala, pa celo polupčkala...ji je tolk pasalo
Hvala bogu, da sem s seboj vzela eno mandarino, ampak ni pomaranča. Mimogrede - kakšna je pa razlika med mandarino in pomarančo? Prej je nikoli nisem opazila, agrum kot agrum pač, ampak danes SE MI PA LUŠTA POMARANČE!!!