zdaj te bom pa za dobro jutro mal skregala: ti, ti, ti
Ne se tolk sekirat z brcikami, boš videla, da pridejo. Jaz sem tud včeraj dobro uro čakala na kavču - nič... z angel sondom sva poslušala - jaz ne vem, če je to mogoče ampak ko ga-jo posluša ati, pa se pogovarja z nji-njo se našemu otroku "sfrtajčka"
tELOVADI, SE PREOBRAČA, KO ENA VRTAVKA, POL PA SPET KAJ REČEŠ...MALO TIŠINE - KOT, DA POSLUŠA... (se opravičujem za črke!). Mi2 se kr narežima, pa ga tud ne poslušama vsak dan.
No včeraj, ko pa se spravimo spat (zelo zgodaj 21.00), ker se je poznalo, da ni bilo jutranjega spanca. Naš pikolino "podivja"
Pol se pa ati heca, da ga je treba reda naučit - kdaj se spi!!!
tasyo: tvoj buši pa je verjetno tud vedno večji, le da tega več ne opaziš-mo, ker jih velik gledamo
Tud sama vidim, da mi kr fajn zraste...pol pa spet mal miruje...
simvir: nič nisem kupovala za
. Sam sebe sem oblekla!
Trgovka mi je sam darilo dala - kompletek!!!
kekec in mojca: že deluje!
...šibam nekaj pojest!

)
.
(sine verjetno ne bo hotel z nama,bo raje pri tetki počakal,ker tam lahko počne kar mu srce poželi),malo v shoping.nekaj bo treba v kuhinjsko omarico naložit,malo bova pa po H&M inC&A pobrskala.upam,da bom našla kaj zase.pa še mal bo treba pogledat za novoletne nakupe.bo spet šlo po dnarju
Ene kr začnejo napadat, brez da bi sploh kar vprašale... Meni pa seveda nič jasno.... (Aja, pa ni bila Tosja!
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
Lepa posadka :
MF
Luka
PDP 05.04.
PDP 09.04. - GP 18.12.
pa ne ravno zlata...pa še draga...