writing-img

RE: M ne pričakujemo septembra!

clock-img

24.09.2007, 15:48

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

joj, tko sem živčna. komaj čakam, da pride moj iz službe, da naredim test in da bo končno jasno..
skos pa me šraufa, kot da se bo vsak čas ulila. a ima še katere take težave?

kodrana - držim pesti in odštevam...user posted image user posted image user posted image jaz imam tudi take znake ja...samo ne vem ali dejansko res prihaja user posted image ali ne...

Samo zate za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

24.09.2007, 15:50

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: na_go

Teejaaa, jaz sem še bolj nestrpna kot ti za tvoj test.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na_go, ne pretiravaj...user posted image user posted image --hvalaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

24.09.2007, 15:55

clock-img

Anonimen

Pa če je res no. kak se počutiš?

clock-img

24.09.2007, 16:13

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image
Počutje je zelo špikajoče, kot da se bo ravnokar ulilauser posted image ...Nobenih drugih znakov, res ne...bomo videli...samo še 1 dan... Pa ti? Kaj novega? Navijam zate da je 1.10. ne zagledaš...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:18

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

punce noseča sem!!!!!!!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

24.09.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

Mene pa mučijo joški. Zdej se je malo umirilo. So taki napeti (ne povečani), pa zelo zelo bolijo. Jajčniki me pa špikajo od  tam nekje ko sva user posted image  med O.
Napihnjenost je taka občasna, kljub rednem odvajanju.user posted image  Aha, pa ledvice nabiajjo vsake tolko.

Upam, da zagledaš user posted image . res si to želim. user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

punce noseča sem!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:24

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Kodrana- Še nekrat čestitke, saj sem itak vedla, da bo po teh tvojih sumljivih znakih. Sedaj pa brz iz oktoberk se izpisat in k majčicam /junčicam??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:26

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Kodrana! Zelooooooo sem vesela zate!

clock-img

24.09.2007, 16:28

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

hvala, hvala.

joj, teodoral se še malo bojim.. ker me matrajoi krči in se bojim, da bi bilo kamlu moje sreče konec.. samo upam, da se sobro konča tokrat.

vsem, ki še čakate želim čarobni user posted image user posted image . nima zastonj imena čarobni.

sanje so se uresničile..

clock-img

24.09.2007, 16:29

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  Ma moram ti še tukaj čestitati!!

user posted image  ČESTITKE NAŠA BORKA!

clock-img

24.09.2007, 16:30

clock-img

Anonimen

Bravo Kodrana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čimmanj slabih misli. Vse bo supeeeeer. user posted image

Petra

clock-img

24.09.2007, 16:30

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

kodrana jupi ja ja.... super! Fajn! Fantastično! Fenomenalno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pismo, sam tale tvoja nosečnost me je pa stala nohtov....user posted image  Edin za Teejo, jih je pa še en mal ostal.... user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:33

clock-img

Temari

pencil-img

135

KODRANA ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za zdravo in mirno nosečnost.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

clock-img

24.09.2007, 16:34

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Kodrana, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! To je pa neki lepega, a ne? Full fajn! 

Pazi nase in na svoje dete! Veliko veliko sreče, da bo vse OK!

clock-img

24.09.2007, 16:35

clock-img

bumbum

pencil-img

588

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kodrana jupi ja ja.... super! Fajn! Fantastično! Fenomenalno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pismo, sam tale tvoja nosečnost me je pa stala nohtov....user posted image  Edin za Teejo, jih je pa še en mal ostal.... user posted image

Le glej, da ti do drugega tedna spet zrastejo, da jih boš mela še kaj zame.user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:36

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Kodrana čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti najlepših 9 mesecev!!!

p.s. sta user posted image vsak dan med plodnimi dnevi?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

24.09.2007, 16:38

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Le glej, da ti do drugega tedna spet zrastejo, da jih boš mela še kaj zame.user posted image

sej so pa še na nogah user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:39

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM!! Zdaj pa kr dežujete! Tak se dela! Bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image
 No Teejaa, zdaj pa še čakamo tvoje user posted image  in seveda tudi od ostalih!

user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

24.09.2007, 16:41

clock-img

nineva

pencil-img

73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam Kodrana!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

24.09.2007, 16:48

clock-img

ninica04

pencil-img

514

Še jaz se pridružujem seznamu. Upam da M. konec sept. NE BO

clock-img

24.09.2007, 16:50

clock-img

Anonimen

Kodrana!!!!!!!!!

Pa to je noro. Čestitke. 4 ali 5 nosečk samo danes. user posted image

clock-img

24.09.2007, 16:52

clock-img

bumbum

pencil-img

588

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Kodrana!!!!!!!!!

Pa to je noro. Čestitke. 4 ali 5 nosečk samo danes. user posted image

Čaki malo........hmmm, jaz sem pa nekaj zamudila! Katere so še ostale 3 ali 4? Tudi vam iz srca čestitke!

clock-img

24.09.2007, 16:55

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

hvala vsem še enkrat. se bom verjetno skos zahvaljevala.

Mojca med plodnimi dnevi sva vsak dan, ja.
tako kot prvič. sva vsak dan. skoraj cel ciklus in se ej atkoj prijelo. sedaj pa spet.

Lunca, pazi na nohtke. škoda jih je. pa še za ostale jih čuvaj, ja.

vse ve pridete za mano, brez skrbi. ja, to kar potrebujem je, samo da mislite name in držite pesti, da bo vse ok.  

sanje so se uresničile..

clock-img

24.09.2007, 17:14

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Uh ... user posted image , jaz sem tudi ostale srečnice kar spregledala ... Se opravičujem - in vam iz vsega srca Č E S T I T A M ! Lepo čuvajte svoje pikice in uživajte v teh user posted image !

Danes je pa res cel babyboom user posted image
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem