Angelina- kaj so pokazali izvidi?
teejaa- hvala za tisti hrvaški link za računanje plodnih in neplodnih dni. Sem vpislala podatke in mi je izračunalo:
začetek rane menstruacije 12. sept.
začetek kasnejše menstruacije pa 28. sept.-se pravi jutri. Torej po tem takem mi sploh M ne izostaja
Eh, nevem več po katerem koledarčku se naj orijentiram.
16. sept., ko bi po mojih izračunih naj dobila M, pa mi piše da je še plodni dan (se pravi bi lahko tudi takrat zanosila).
Nevem pa, koliko je to zanesljivo...
Punce vsem res iskrena hvala, da ste držale pesti zame.
Žal je test negativen.
Zdaj bom očitno mogla počakat, da se njeno visočanstvo odloči priti. Upam, da se končno prikaže, da začnem potem jesti klomifen in da grem na HSG.
Se bom prestavila med oktoberke in pa seveda me prosim dajte med navijačice septemberskih bork!!
Hvala še enkrat vsem, za bodrilne besede. Z vami je takooo zeloo lažje preživeti vse te strese in razočaranja!!
Se na kratko oglašam, ker vidim, da ste nekaj BT omenjale, sem jaz pri tem postala že pravi ekspert
. Se*, ne se sekirat, če nimaš tako velikih skokov v temperaturi, važno je, da imaš v drugi polovici cikla BT povišano (pri meni je po O skočila samo za 0.3, no potem pa je še malo rasla). Sem nekje prebrala, da če ti samo za toliko skoči, da ni nujno, da je do O sploh prišlo, jaz pa sem ravno takrat zanosila
. Si že kdaj poskušala vpisovati podatke v http://www.fertilityfriend.com/ , jaz sem tam redna gostja, mi zelo olajša mozganje kdaj bo prišla in če je že bila
. Se pa zadnja pol leta tudi pri meni pojavlja to špikanje pred O, prej pa tega nikoli nisem čutila.
teejaa, žal mi je, da je prišla
, sem bila sigurna, da si nosečka. Pošiljam ti en velik
.
Vsem novim
pa čestitke, uživajte kolikor se da, me pridemo kmalu za vami
!
Jutro. Preden grem v službo, še na hitro.
Angelina, žal mi je. Ampak ne skrbi, boš oktobra v dobri družbi.
Danes pa moj dan D. Krči so od včeraj izginili, jaz pa še vedno upam, da se prikaže čimprej, vsaj do nedelje, ker imam rezervirano morje naslednji vikend. Ampak saj veste, kako nas zafrkava

, verjetno bo zamujala ravno toliko, da jo bom imela tudi na morju.
Lep dan želim, ko pa pridem iz službe, želim čestitat kakšni novi
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!