writing-img

RE: M ne pričakujemo septembra!

clock-img

01.10.2007, 09:52

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jaz od kaj sem user posted image mam tud full bel tok!! punce dajte test nardit da se bomo spet veselileuser posted image user posted image user posted image user posted image

polma tebi pa seveda iskrene čestitke in vse naj naj v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2007, 10:08

clock-img

Raguel

pencil-img

338

HALO,HALO !!!

Navijačica se javlja....

Polma-čestitke,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepo nosečnost in zdravega kričača.Res je lepo,da kakšna preseneti s plusekom čisto na koncu meseca.

Tinky , MP30 , ANIME -user posted image user posted image user posted image objemčki samo za vas...in pridite k nam,ki smo že uradno oktoberke,se bomo skupaj borile naprej...

ninica04-dokler se čisto ne vlije je vseeno upanje user posted image user posted image user posted image , malo čunčijev za srečo pa vseeno ne bo škodilo

Tiste,ki še ne čakate-sporočite nam kaj lepega,še vedno držimo pesti...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

01.10.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

Moja M je prišla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanimivo, da je bil moj cikel 25 ali 26 dni, sedaj pa je prišla 30. dan....user posted image user posted image user posted image A je to psiha, al kaj?

Mah, pač grem k oktobrkam, kaj mi drugega preostane. user posted image

Petra

clock-img

01.10.2007, 10:37

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Petra - user posted image user posted image ,samo zate...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

01.10.2007, 10:45

clock-img

anonimna thumbs up

pencil-img

315

Tinky, ANIME, MP30, Petra: user posted image user posted image user posted image

polma: user posted image user posted image

Čakam na Sulfinijo, ninico04 in čbelo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

clock-img

01.10.2007, 11:10

clock-img

polma

pencil-img

1836

Hej, anonimna, drži se!!!! Mislim, da nam vsem tukaj psiha nagaja, tudi moji ciklusi so se zadnje 3 mesece razvlekli iz 28 dni na xx dni. ženske, ki ne čakajo na + sploh ne vejo, kako dolgi so dnevi pričakovanja... Drži se!!!

clock-img

01.10.2007, 11:39

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

polma čestitke user posted image user posted image user posted image . Upam, da si se že nehala trest od lakoteuser posted image .
Vsem, ki jih je obiskala user posted image  en  user posted image .

clock-img

01.10.2007, 11:40

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Jooj...punce, kaj ste vse testere v dm v mb centru pokuple user posted image  nobenega clearblu-ja večuser posted image

pa sem kupla nekaj drugega baby mini check...ga mam pred sabo..lulanje v lončku...pa si ne upamuser posted image

aaaaaaaa..
naj naredim zdaj, ko ni jutranji urin..no je 2 urin danes...
..naj počakam, p ada bo ju3 zjutraj lubi zraven...a bo mi drugače žal, eč bom sama naredila test, pa ga ne bo še cel popoldan domov...tega ne bom mogla nazaj zavrtet, če bi slučajno bil plusek..user posted image tak rada bi vidla njegov obraz pozitivno presenečenuser posted image
kaj naj naredim???pa tak rada bi videla, če je uspelo ali ne.

Joj pa kak hodim že 2 dni na wc s strahom...vedno najprej pogledam, če slučajno ni tetka prišla...pismo sem psihopat...jaz sem mali psihopat..mene se je treba bat..user posted image  lalauser posted image

ne vprašajte kak sem do testa prišla, sem se mogla tašče znebit, pa nekak sama v dm prit..joj mene, sem mela pravi scenarij naret..
joj sem zmedena...user posted image

kaj naj? nardim zdaj test, al čakam do ju3..zamuja? v soboto bi mogla priti tetka marjetkauser posted image  ...danes je torej 2. dan

oprostite za nesmiseln post (smajli ki se mu meša)

clock-img

01.10.2007, 11:48

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

..ok sem paničarka...naredila test...ni pozitiven..tako da..čakam na user posted image  ..ali pa na še več  hCG hormona...kam se te zaj naj vpišem, že med oktobrke?user posted image

clock-img

01.10.2007, 11:53

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

kleja ti se kar vpiši v oktober, ampak samo med navijačice. Pomoje je še prezgodaj za test. Zdrži še malo, upam da bo user posted image .

clock-img

01.10.2007, 11:57

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Joj, kleja naredi ga sedaj, ker si verjetno na trnih. Če bo plusek naredi še enega pred tvojim lubekom, če ne bo nič pa glavo pokonci in v nove boje. Torej svetujem ti, da ga opraviš sedaj, da boš mirna. Lp 

clock-img

01.10.2007, 11:58

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Kleja žal mi jeuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

01.10.2007, 12:15

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

heh kaj čemo, panična babnica jazuser posted image  se grem vpisat med oktobrske navijačice, dokler ne pride user posted image  ali user posted image

No sem vsaj imela malo akcijeuser posted image user posted image

clock-img

01.10.2007, 13:29

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kleja, ti pa si ena prava... Si nam pa prav nazorno pokazala svoje čakanje, tako pač je pri nas z RR... user posted image Ampak mene pa user posted image al pa neg. test kar potre, pri tebi pa ta tip že pleše. user posted image Vsaka čast za optimizem. Koliko časa pa že čakaš? Prvi mesec?

clock-img

01.10.2007, 14:25

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

slovenka...če pa nisem imela koga, da se mu potolažim, je tak fajn ta RR!
Tip pa pleše zato, ker še user posted image  ni prišla..in še vedno obstaja upanje...ne upanje, da pride user posted image , ampak upanje da se pokaže +

in vedno si ponavljam, da upanje umre zadnje...ko bo pa prišel + pa si bom pela ono pesem..ju đast to gut tu bi tru, ken tejk maj ajs of ju...user posted image ..sem pa v tretjem krogu, in močno upam, da so noge kvišku po  user posted image  kaj pomagale malim plavalcem user posted image

clock-img

01.10.2007, 14:29

clock-img

čbela

pencil-img

163

kleja....kako se počutiš?kaki znaki...
pri meni je še ni....mal špika pa na otip bolijo prsi.....počutje slabo , kr vrti se mi....

clock-img

01.10.2007, 14:38

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

počutim se zmedeno..eh znaki, sem mnenja, da so znaki na začetku bolj psihološko naravnani, kot pa posledica fizioloških sprememb...sem pač čudna...

edino...nekaj mi ne da tam spodaj miru..ne špika, je nekaj takega kot da bi si kožo raztezala, sam si je ne...čudno me nekam skup vleče, al kako naj to razložim; kot da se širim, koža pa temu nasprotuje?user posted image

vse ostalo pa je tako kot pred vsako menstruacijo..pekoče prsi, zgaga(mogoče preveč potičke pojedla), lušta se mi sladko(1 milka je neznano kam izginilauser posted image ), po obrokih slabost( psiha?), bel tok...

clock-img

01.10.2007, 15:24

clock-img

Anonimen

Punce moje danes še ni, tak da še nisem delala testa. Mislim, da ga ne bo treba.Ker se  očitno tale user posted image  napoveduje za zvečer. Ponavadi jo dobim zjutraj, ko vstanem.

clock-img

01.10.2007, 15:30

clock-img

polma

pencil-img

1836

Spelka12, prosim, te, to je bla taka lakota ko da se je cel avtobus plavalcev usidral user posted image user posted image !!! Pa sem velik jedec, ampak tole...user posted image

clock-img

01.10.2007, 15:31

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

na_go malce več optimizma no...zvečer vse polkne zapri, na vrata napiši pridem čez 9 mesecev; če bo slučajno hotla tetka marjetka prit

potem pa se delaj da te ni doma,user posted image ..zmenjeno?

clock-img

01.10.2007, 15:33

clock-img

polma

pencil-img

1836

Kleja, tale tvoj tipček pleše ko  moj foter user posted image !!!
Dober je!!!

clock-img

01.10.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

na_go malce več optimizma no...zvečer vse polkne zapri, na vrata napiši pridem čez 9 mesecev; če bo slučajno hotla tetka marjetka prit

potem pa se delaj da te ni doma,user posted image ..zmenjeno?

user posted image user posted image user posted image  si pa dobra res.user posted image  Iz tvojih ust v božja ušesa, al kako že to gre?

clock-img

01.10.2007, 16:05

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ne damo se, mormo zaključit seznam user posted image user posted image

si čul bogecuser posted image

clock-img

01.10.2007, 16:30

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

kak je narava čudna..teta marjeta pa tui..ni mogla prit en dan prej...no bom se pobarvala modro; ker je frajerkauser posted image   malo prej le prišla na žur ..pa drugo rundo. Ne dam se!

clock-img

01.10.2007, 16:33

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

pozdravljene punce,

vsem novim borkam user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse čakajoče pa držim pesti in upam da bostauser posted image .

Moje user posted image  še vedno ni ..... pa tud znakov vedno manj, katerih koli al za user posted image  al za user posted image . Sam dans se mi je tako mal čudno vrtelo pa ne vem mogoče je pa vreme.

Držimo se tega, upanje umre zadnje ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem