writing-img

Mi imamo pa plusek...

clock-img

20.08.2007, 20:56

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

Za vse, ki ste držale pesti zame, in za vse, ki še čakate vaše pluske...

Midva sva danes ugledala user posted image  , tetke user posted image ni bilo 18.8., PDP po mojih izračunih 26.04.2008. Joj, kako lep datum... Trudila sva se pol leta, ravno zadnji ciklus pa spoh nisva veliko  user posted image , ker je bilo polno drugega dela in skrbi... Pa se je vseeno prijelo user posted image . Je pa to moja prva user posted image , pri 31.
Z izjemo zoprnega glavobola (ki je identičen tistemu, tik preden se ulije user posted image ),  in se vleče že tri dni, drugih težav nimam. Sem pa že opustošila lokalno trgovino s sadjem in zelenjavo.

Sva vesela, malo zamišljena nad vsem, kar je pred nama, ker je vse neznano... A bova izpeljala tudi ta življenjski projekt. Z novico bližnjim bova pa kakšen teden počakala.

Punce, user posted image vsem vam, da se pridružite ostalim srečkam...

clock-img

20.08.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

ČESTITKE user posted image user posted image

user posted image

clock-img

20.08.2007, 21:05

clock-img

pika30

pencil-img

1150

user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno in zdravo user posted image .user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

20.08.2007, 21:06

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image user posted image user posted image user posted image
Č
E
S
T
I
T
A
M                                             

Uživaj v user posted image

clock-img

20.08.2007, 21:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Čestitam
Vse lepo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.08.2007, 21:49

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Jo@n - čestitke...želim ti vse lepo...user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala vam za vaša mnenja, tolažbo, vse, resnično sem vam hvaležna za vse.user posted image user posted image user posted image ..sedaj že nekako prihajam k sebi...cel večer že pišem prošnje, v prihodnjem mesecu bom rabila denar bolj kot katerikoli mesec v letu, prihaja čas registracije in plačila šolnineuser posted image ...upam da bo nekako zneslo...nekaj sem prišparala...bolj me jezi hinavščina sodelavk in nadrejenih, kako so sploh mogliuser posted image ?! jezna sem,zelo...vedno so govorili:če boš dober se ti bodo dogajale lepe stvari...user posted image če bom še bolj dobra bom kmalu svetnica...

Neki sem slišala tud o prispevkih pa tole z porodniško mi je tudi zanimivo...torej punce, zaposlena sem bila vsaj 12 mesecev v zadnjih 24 mesecih, kako je s tem....naj še delam na user posted image ali ne...kar ne upam....

clock-img

20.08.2007, 21:57

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

user posted image ČESTITAM!!!!!!! Pa želim ti čimlepših teh devet mesecev....

clock-img

20.08.2007, 22:01

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

teejaa, da ne bova tle debatirali o teh finančnih stvareh se lahko obrneš name na ZS pa ti vse lepo razložim, da te malo pomirim! Jaz sem že šla čez vse to in te popolnoma razumem!Čeprav jaz sem se na začetku kr veselila, da bom imela končno malo počitnice, ki jih prej dve leti pa pol skorajda nisem imela. :)

clock-img

20.08.2007, 22:03

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ma punce, to je tako fajn, ker tukej gor je toliko dobrih ljudi. Fajn ste, ful.

clock-img

20.08.2007, 22:04

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

sonček33 ja fajn smo...s tabo na čelu!user posted image

clock-img

20.08.2007, 22:10

clock-img

Erin

pencil-img

7060

jooj..šele zej sem vidla da mi je komentar vrgl v napačni forum...se opravičujem...user posted image user posted image

Samo ne...kliknem na Ne pričakujemo septembra pa mi tole vn vrže, ta pogovor oziroma novičko od Jo@an ...moderatorji!!!

Se opravičujem...

< Sporočilo je popravil teejaa -- 20.8.2007 22:11:30 >

clock-img

20.08.2007, 22:13

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

teejaa ni ti vrgl v napačen forum, sam tale naša srečka nosečka nam jo je malo zagodla, ko je naslov spremenila.... sem tud jst že napisala veliko,m pa sem misla da sem na napačni temi, pa sem vse zbrisala... pol pa sem vidla kaj v resnici je...user posted image

clock-img

20.08.2007, 22:15

clock-img

Erin

pencil-img

7060

ahaaaaaaaaaa, to je to...sem že mislila da se mi meša....user posted image user posted image

clock-img

20.08.2007, 22:49

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jo@anuser posted image user posted image user posted image si nam jo zagodla z naslovomuser posted image user posted image user posted image , maš tapravi razlog zatouser posted image čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teejaauser posted image , jst mislim, da se ti je tole zgodilo z namenom...te čaka nekaj boljšegauser posted image Ni nujno, da je to kar zgleda danes slabo, zares slabo...Držim pesti, da bo šlo zdej vse samo na vzgor!

Pupe pestke za vse!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

20.08.2007, 23:04

clock-img

Erin

pencil-img

7060

sem že razmišljala o tem veš...toliko časa imam že probleme s to službo, mogoče me pa res hoče usoda prepričat da naj se že spokam stran od tega poklica...user posted image

Bomo videli kaj bo čas pokazal...moram malo prespat vso zadevo...

clock-img

20.08.2007, 23:10

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

punce, lepo spite....

teejaa, ti pa res vse skupaj prespi pa boš ziher našla rešitev in ne bo več nobene dileme: narediti ali ne narediti user posted image ! user posted image

clock-img

20.08.2007, 23:25

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

narediti ali ne narediti user posted image ! user posted image

to sedaj ni več vprašanje...bomo šli nazaj v akcijo...user posted image

clock-img

20.08.2007, 23:29

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Jo@n iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

21.08.2007, 08:04

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Jo@n iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 08:22

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

hello!

no tut jest se spet pridružujem, padem pa med ene izmed taprvih, se prav 10.9 NE ČAKAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

21.08.2007, 08:30

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek
punce, jaz sem bila na UZ in pridelala sem dva folikla, ki mi dajeta upanje :) user posted image user posted image jutri ali pojutrišnjem bo najverjetneje nastopila ovulacija in naredila bova vse kar je v najini moči, da bo ratalo...

user posted image user posted image user posted image  potem pa vama želim uspešno user posted image  in upam, da se bo tistih 25 % uresničilo! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 09:13

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

hvala jasnaa, zelo si prijazna :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

21.08.2007, 09:18

clock-img

Anonimen

Jo@n user posted image user posted image user posted image

Punce, mene pa tolk bolijo jajčniki. Sem ravno v času O.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 09:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

nati ojla, pol pa direkt v akcijo

clock-img

21.08.2007, 09:23

clock-img

talika81

pencil-img

2233

jo@n, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

teejaa, verjemi, da se bo tud zate enkrat našla idealna služba. ti že usoda ni bila naklonjena glede te službe.

saj veš kaj pravijo ... vsaka stvar je za nekaj dobra

držim pesti, da bi tudi čimprej zagledala user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem