writing-img

RE: noro noro

clock-img

30.07.2007, 22:21

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

se kr mal čudn sliš ponavad svi javskao o padcih v zakonu,ti pa javskaš o tem kako se še po 12 letih noro privlačita user posted image  skor ne štekam....ampak sej bo počas počas...mam še mal peroksidno glavo....user posted image

drgač pa žena moja izkorist še 12-letno privlačenje.....SEKSEJ SEKSEJ IN UŽIVEJ.....TER SE ŠE NAPREJ NORO PRIVLAČITA.....user posted image

clock-img

31.07.2007, 14:24

clock-img

Anonimen

No, boljše po 12 letih kot nikoli doživet noro nori seksuser posted image

clock-img

31.07.2007, 14:42

clock-img

s.

pencil-img

639

user posted image user posted image user posted image user posted image  To more biti divjo. Malo je takih. Le uživajta.user posted image user posted image

clock-img

31.07.2007, 15:06

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Definitivno kaže po tem, da sta se morala v preteklosti varati (ali vsaj en) in sta se sedaj (vsaj eden od vaju) zopet zaljubila v partnerja, ki je bil v preteklosti varan.......

Od kje si pa ti to ven potegnil(a)user posted image

clock-img

31.07.2007, 19:28

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Če je imel nekdo slabo izkušnjo, to še ne pomeni, da je pri drugih tudi tako.

Življenje je pač tako, da se včasih imamo radi malo manj, včasih pa malo bolj. In to je treba s pridom izkoristit, zato kar veselo na delouser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

31.07.2007, 19:36

clock-img

lutka

pencil-img

1323

to je pa ja lepo user posted image user posted image , po vseh  nesrečnih zgodbah , ki jih beremo je fino prebrat tudi kaj takega.

Midva se imava po 16 letih še vedno zelo rada in upam, da tako tudi ostane user posted image

so pa vsepovsod vsponi in padci, brez tega pač ne gre........

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

31.07.2007, 21:57

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Lutka, bravo, zelo realno .... pa full dober pdpis imaš  user posted image user posted image

clock-img

01.08.2007, 08:50

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz pa mislim, da je s tem nekaj narobe. Definitivno kaže po tem, da sta se morala v preteklosti varati (ali vsaj en) in sta se sedaj (vsaj eden od vaju) zopet zaljubila v partnerja, ki je bil v preteklosti varan.......

Tak vzorec je zelo nevaren, ker se navadno ponavlja in taki pari se navadno vrtijo v začaranem krogu. Eden od partnerjev stalno vara in se potem vrača k svojemu stalnemu partnerju, drugi pa je čisto vesel, da prihaja do takih lepih trenutkov, brez zavedanja, kaj njegov partner v "prostem času" dela....

Ajoj. Torej, če je po 12 letih prisotna strast, je ta strast absolutno posledica skoka čez plot. Daj povej mi, a misliš, da me moj vara, ko je po petih letih veze še vedno strasten in vedno za?

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.08.2007, 09:35

clock-img

lutka

pencil-img

1323

hvala, daddy user posted image

lpuser posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

02.08.2007, 10:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz pa mislim, da je s tem nekaj narobe. Definitivno kaže po tem, da sta se morala v preteklosti varati (ali vsaj en) in sta se sedaj (vsaj eden od vaju) zopet zaljubila v partnerja, ki je bil v preteklosti varan.......

Tak vzorec je zelo nevaren, ker se navadno ponavlja in taki pari se navadno vrtijo v začaranem krogu. Eden od partnerjev stalno vara in se potem vrača k svojemu stalnemu partnerju, drugi pa je čisto vesel, da prihaja do takih lepih trenutkov, brez zavedanja, kaj njegov partner v "prostem času" dela....

clock-img

02.08.2007, 11:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2007, 10:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem