IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sama dala skozi, preživela, razumela, oprostila.....kaj pa češ drugega.
Dobra si, kajti jaz ne bi mogla oprostiti. In vse življenje ob seksu z njim razmišljati, kako je nažigal drugo...
Ko je spoznal mene je bil star 18 let in sem bila njegova prva. Ok, vsaka čast meni.....Ampak vsak normalen človek mora imeti nekaj spolnih izkušenje tudi z drugimi partnerji, da lahko ceni tisto kar ima doma. Če ne se večno sprašuje ali je drugje tudi tako dobro, boljše, slabše.....Če nima z ničemer za primerjat, potem tudi mojih kvalitet ne more zares ceniti.
Tudi jaz sem imela več partnerjev preden sem njega spoznala in znam na podlagi te primerjave cenit kaj imam doma (govorim zgolj o seksu in ne na splošno, ker seks ni vse, je pa veliko) in me več niti malo ne zanima kako je s kom drugim in kaj ima v hlačah še kdo drug. In hvala bogu da je tako, bog ne daj da bi šla kot devica v zakon ali se poročila kar s prvim s katerim sem izgubila nedolžnost.
In zato popolnoma razumem da se mu je pri 20 letih malo "obrnilo" in je šel sprobat še drugam. In dejansko je šel z njo samo zato, ker ga je zanimalo kako je še z kako drugo. Seksala sta 2x. Prvič en večer in se je takoj po dejanju pobral stran, ker je bila katastrofa. Pa mu vrag ni dal miru, pa se je naslednji dan vrnil še enkrat, če bo kaj boljše, pa je bilo še slabše kot prvi dan. Še isti dan mi je prišel povedat kaj je naredil, še v oči mi ni mogel pogledat.......Jaz sem ga zapustila, pa čeprav sem čisto razumela zakaj je to naredil. In je rabil pol leta da me je dobil nazaj in od takrat naprej "je mineštro" samo še doma, pa čeprav je vsak dan ista

. Sedaj vsaj zna ceniti kaj ima, prej je bil pa kar prepričan, da se imajo tako fajn kar povsod

.
Tako da niti za sekundo ne obžalujem tega da me je prevaral, hvala bogu je to dal iz sistema pri 20 letih ko sva oba še bila otroka in brez obveznosti in ne da je s tem čakal do 40 leta, ko bi imela 2 otroka in psa. Takrat bi pa veliko bolj bolelo kot takrat.
In ne, sploh nikoli ne pomislim na njo ali da bi si ju predstavljala skupaj.
Zato tudi pravim, da se mi zdi nemogoče da imaš celo življenje samo enega spolnega partnerja. Meni bi se strgalo

.