Reš pa zraven zavija z očmi in pridiga, kako tvegane so večplodne nosečnosti.
Pol verjetno izgleda nekako takole

?
Mater sem nesramna.
Se moram malo pazit, da ne bo v nedeljo
Reško takole z mano naredu

.
Aja, čestiram za folikelčke. Stvari se odvijajo z nadsvetlobno hitrostjo, mar ne? Če maš jutri spet UZ, daj še enkrat moje otroke prečekiri.

Madona, me je že strah, da me bo kdo na socialno prijavu, ko jih tako dolgo same puščam.
Zalazoya, hvala za kofico, prav paše jo pit. Skoda samo, da je ne mormo skupaj pit. Tebi se že UZ bliža, a ne? Aha, že vidim, v soboto.
Na
pikovit, pa je šel še paradajz po gobe...

Jaz sem bila pa vedno tako hepi, kadar sem ga jedla. Sem mislila, da zdaj pa res nekaj delam za svoje zdravje.
Mišek, če boš še kaj utegnila počekirat RR preden prideš k nam, a to ti je una Montignacova metoda? Glikemični indeksi in to.
Sayuri boli trikrat manj kot včeraj. Včerajšnji dan mi ni bil preveč všeč, kar se tega tiče. Zjutraj se je obetavno začelo, pol se je pa tekom dneva razbolelo. No dons sem pa praktično ok, zdaj mora to samo do zvečer držat.
Na sliki sta pa s tamalim prav lušna. Zgledata že nevarna konkurenca za kakšne OI.
Fortun je pa zdaj glih na mizi, al pa že iz mize.
Upajoča pa v čakalnici čaka na svoje otroke.
Pošiljam vama
Čimprej se javite.
Tudi ti tosja. Takoj ko boš konc. Me zanima, koliko je že velik tvoj mali čudež.
Tako, zdaj pa delat!