Dobro jutro moje drage borke.
Bom skuhala kafe
, če še slučajno kera pride, pa bomo kero rekle...
Špelka, če sem jaz na sosednji temi prav razbrala, greš ti septembra na prvi razgovor k Rešu sploh. Če je temu tako, potem je popolnoma vseeno, kdaj prideš, ker se boste prvič samo pogovorili o možnostih nadalnjega ukrepanja. Naprej vaju bo pa že on glede na ciklus naročal.
Fortun
najprej punkcija, potem Italija, potem čakanje ob zaprtem kafiču... In konec dneva rečeš samo, da si malo čudna. Kapo dol. Otroc so se do zdaj že naredili, zdaj naj pa pridno rastejo, da bodo pripravljeni, ko prideš po njih. Samo še en dan...
T1979 mišek ti je lepo razložila, jaz bom pa samo dodala, kako je bilo pri nas. Eno leto poskušanja, potem pol leta preiskave pri osebi ginekologinji (BT, spremljanje ovulacije in 2x PCT). Potem je šel naš k Rešu in ker je pri nama vzrok njegova neplodnost, smo šli potem blazno hitro skozi. Jaz nisem dala tudi ene preiskave skozi, še krvi nisem nikoli dala. Tako, da je pri nama do prvega postopka trajalo dva meseca manj kot dve leti (22 mesecev). Ampak to je Reš in prvi postopek je bil samoplačniški. Na GK LJ se stvari ne bi tako hitro odvile.
Mišek zdaj si že doma. Želim ti, da ta čas fenomenalno iskoristiš in se pustiš vsem po spisku crkljat.
Tosjek moj ljubi, sem mislila, da bom don vedela povedat kaj več, pa sem še vedno brez besed. Pazi nase, dragi naj te razvaja,... Povej, kako naprej? Kaj je zdaj prva stvar, ki sledi? In ja, hočmo slikice.
GoYa, kako je šlo? Kdaj bo punkcija? Morš obveščat, da ne pozabim navijat. Aja, pa ko si bla glih dol, a so se naši
kaj drli? Reš me še ni klicu, tako da imam upanje, da so borci.
Upajoča še enkrat čestitke. Saj dva sta super. A nisi bla ti prvič na klomifenu in si mela pol enga? Sprašujem zato, ker je nekaj postov nazaj ena spraševala, kako zgleda postopek s klomifenom. Jaz ti prerokujem, da boš čez 9 mesecev srečna mama dvojčkov.
PAMELA dobrodošla. Ampak a nisi ti že enkrat bila z nami? Takrat, ko sta se s Sulfinijo skup borili? Članstvo v tem klubu je itak doživljensko. Jaz bom še pol, ko bom že spoštovana gospa v penziji
, strašila po tem forumu, na tej temi in ljudem razlagala, kako je bilo v starih, dobrih časih.
Skye lepo opravi na UZ, pol pa hitro poročat.
Jaz sem pa dons švoh. Ponoč sem imela zgleda neke prebavne in to drugim organom v tistem predelu ni bilo prav nič všeč. Me spet vse boli. Za pop... Prvič sem tretji dan že čisto pozabila, da se je sploh kaj dogajalo.
U glavnem, kafe je, če je kera pri volji, ga pa pijmo.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.8.2007 9:42:01 >