Ja punce, prav imate. Tale začetek s konferencami je bil čist
. Pa še dva roditeljska...
Še dobro, da je vikend, da si naberem novih moči za v ponedeljek, ko bom sprejela medse moje prvošolčke
Že kar komaj čakam
Na hitro sem dodala nekaj stvari v seznam. Boste opazile, da se bodo datumi pri aktualnih dnevih "vrteli"
, da bo šlo vse bolj tekoče naprej. JAh, zdaj vam sigurno ne bom mogla tako redno obnavljat seznama, kot med počitnicami. AMpak se bom trudila še naprej. Sicer pa vidim, da je Koala prišla iz dopusta in če bo kriza, bom kar njo poblastila, da seznam posodobi
Koala, kakšen je že trebušček? Se je kaj namakal v morju?
Najprej moram požugat Skye
Kaj se zdaj to pravi puško v koruzo metat sred vojne.
Ko je vojna, je vojna do konca in pika. Tudi jaz sem imela ob punkciji malo celic - le 4 so bile ok, pa sem bila zadovoljna. 3 so se oplodile, dva sta bila vstavljenna in se tudi vgnezdila. Žal se je nosečnost morala v 9t prekinit...ampak to je že druga zgodba. KAtera je že pisala, da je važna kvaliteta in ne kvantiteta.
Zato glavo gor in korkat naprej. Sa te sploh ne pustimo, da bi kar zdajle tkole črno mislila.
pikovit, ni smešno ampak mene si nasmejala s svojo prigodo pri Rešu. Ja, takle je naš ata Reš. Se ga hitro navadiš. Direkten, brzinski, ampak simpatičen do konca. Jst kar u kiklah k njemu hodim, da pol sam hlače dol potegnem in sem en dva tri na stolu.
Pri njemu nikol nisi dovolj hiter. Fajn, da si vse zrihtala z zdravili. Injekcije boš pa pri njem dobila. Aja, jst sem se v rit špikala vedno ob istem času. Ni bilo nič hudo.
Katica77,pri tebi gre pa tud brzinsko naprej. Jutri anj bo punkcija čimmanj boleča in bodi pridna
.
zalazoya, berem da si imela kar nekakšne težave po tej punkciji. Upam, da dovolj počivaš in veliko piješ. Že zdaj mislim nate in držim pesti za ponedeljek. Jst bom lepo učence v razred sprejemala in nate mislila
Pri meni nič novega. M še vedno od nikoder
Danes je že 46 dan.
Grem jst zdaj čekirat in seznam sestavit, kako ste se prifočkale za srečanje.