IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
čerčka,
Mene bo pa sayuri pobrala v lj!
Zmenjeno
Jaz se tu strinjam, da bi se dobile kje na pol poti. Recimo Celje? A ni
blanč od tam?

Bi ona kak lep plac zrihtala

.
Koala, mogoče sva se pa že kje srečali, da se ti znana zdim

. Čeprav po SV delu Slovenije nč ne hodim, mogoče kak moj duh tja zajadra

. Sicer pa imam jaz občutek, da vas tlele že kar vse poznam.

PA čeprav ne vem, kako zgledate, kake so vaše navade.... vse smo z enakimi problemi tukaj in to nas veže.
Hvala za pohvale mojega sina

Jah lep in pameten je po mami

. Po očetu ima pa trmo in delovne navade
Pikovit, zalazoya ti je ful dobro napisala o dr. Rešu. Z vsem se strinjam. Ko sva bila midva prvič na razgovoru, sem bila ful razočarana, ker je bil preveč direkten in ni popolnoma nič olepševal stvari. Saj veš, da bi človek rad slišal, da obstaja kakšna "čudežna rožca", ki pozdravi neplodnost in hopala, naslednji mesec bom že

. Besede, ki jih izreče dr., da drugače kot umetno ne bo šlo, te kar postavijo trdno na realna tla in vsaj meni je bilo zelo hudo. NA drugem razgovoru se je veliko bolj poglobil in pol ure smo čvekali notri. Potem je bil vedno ok. Celo pohecat se zna.

Je pa res, da punkcijo dela "na živo" - torej brez protibolečniskih sredstev. Če zaprosiš zanj, ti bo ustregel. Mislim, da je kar nekaj naših punc prosilo za ketonal in ga tudi dobilo. Bolniške on ne daje. Razen če se zmeniš s svojim zdravnikom. Jaz sem bila na bolniški od punkcije do transferja, potem sem pa normalno delala.
upajoča,pivo baje v MBju celo priporočajo. Seveda brezalkoholno.

JAz ga nisem ila, ker mi ekstra smrdi. Sem pa jedla laneno seme. To je bilo veliko bolj prijazno do mojega želodca
Pogrešam
Shuko, ijo, Bety upa in
Piko
Kaj veste, kje so in kako so?