čer drage mačke
Hvala za lepe želje, sem še čist zmešana, 4 leta sem si predstavljala tale dan. Noro. Sej še ne verjamem. Moj je bil tud čist vesel in ko je pršu malo k sebi je prvo vprašal, kdaj zvemo za spol
.
Računalnik me neki heca, včasih napišem kej pa me ven vrže pa sem čist jezna, ker bi mogla vse še enkrat pisat. Ampak zdele smo baje zrihtal in sem spet on line.
Amelia jaz sem pri Rešu in sem zdaj v drugem poskusu IVF zagledala plusek. Imam pravtako PCO, tokrat smo probali z drugimi zdravili, mogoče je to razlog ne vem. Upam, da bo tudi tvoj postopek uspešen.
Pija76- dobrodošla
Sayuri ti kar po svoje vodi seznam, ker ti gre enkratno. Kaj se pa dogaja z našim srečanjem? Mater smo te zaposlili, k da nimaš že dost svojga dela. Hvala, k tako lepo skrbiš za nas.
Pikovit pusti statistiko, mislim da vsaka kdaj pomisli na to, ampak kot vidiš je težko kaj napovedat. Maš pa tako dober rezultat z 10 celicami, da se nimaš kaj bat. Drugač pa Reš pokliče, če se ne opodijo in prav je tako, ampak ti kar pozabi na to, še malo te loči do sončkov.
Srečno.
Sulfinija uživaj na mini dopustu in pridno
.
Pamela to je popolnoma normalno.
Koalca žal nimam jasnovidnih sposobnosti, sem pa ugotovila, da sva očitno isti letnik, kateri mesec si ti zanosila, poglej na tale link od sayuri. Pr men kaže da bo fantek. Ja moj mož in tast bi dol padla imamo same nečakinje po moji in moževi strani. Men je pa dost vseeno. Sam da bo in da bo zdravo.
Mozart lepo se pozdravi in čuvaj svoje sončke.
No novopečene nosečke Fortun, GoYa, Darmar pa smo dočakale, jaz mislim, da danes prvi dan diham, skoz me je tiščalo od tega čakanja, nisem mogla počakat do sobote. In pol se ja takoj pokazal plusek in nooooro. V glavnem joškice me bolijo, prav tako me skoz nekaj žuli v trebuhu. In ponoči se zbujam okoli 3-4 in ne morem spati, to bo verjetno od živčkov. Reša sem tudi že klicala in imam 1. UZ 01.10. in upam, da bo vse OK, Darmar očitno ga imave skupaj. Mislim, da moraš za izračun PDP odšteti 14 dni od punkcije, da dobiš 1. dan. Samo nisem ziher. Gremo počas naprej Juuupiiiiiiiiiiiiii.
Pupe očitno pride ta čas močno držim pesti za vse da doživite ta dan. Prepričana sem da ga boste.
Ufff sem se razpisala, da ne bo dolgčas. Se javim kasneje, še enkrat hvala .
A ja Soncek.d kaj je to da pri dvojčkih ni epiduralne, a se hecaš? Mi bi pa tko radi mel dva, sam bolečine se bojim k hudič križa. No sej vem da prehitevam, zdej pa res čau.