Čer
.
Včer sem mal štrajkala. Sem že mal po 20h pred tv zaspala
. Danes pa se pokorno javljam.
Pikovit, moje počutje ni prav nič nosečniško. Čisto nič se ne dogaja
, zato me na momente mal čuden srh spreleti. Drugače pa poskušam to zatrteti in sem na preostale momente optimistična.
Spraševala si o LA-hatchingu. Na listu, ki ga dobiš po ET piše LA-hatchin in zraven DA ali NE. Če je DA, potem si ga imela. Tega ne delajo avtomatsko, ampak se odločijo na podlagi tvoje starosti in kvalitete zarodka. Gre pa za stanjšanje ovojnice zarodka, da se ta lažje vgnezdi. Moja izkušnja je taka, da vedno, ko so mi to naredili, sem zagledala
, zato sem ga tokrat zahtevala in so mi ugodili. In sem spet zagledala
.
PRi LA-ICSI pa nekaj delajo z laserjem, sam ne vem točno kaj.
Glede prometriuma 3x na dan. Včasih so ga tako predpisovali, torej ne more bit nič narobe. Očitno je sedaj nova moda, da se uporablja samo 2x na dan.
Je pa res, da prometrium pomaga samo v 1%. Torej od 100 nosečnosti bo samo 1 pomagal preprečiti SS.
Ni res, da če imaš morule, da nimaš kaj pričakovati. Kot ti je S.D. že napisala imam hčerkico. Moja mala morulica trenutno spi v svoji posteljici
.
Kar se pa znakov tiče....itak so brezveze. PRi meni tokrat ni bilo čisto NIČ znakov. Še vedno jih ni.
Skye, a nč niso hotli povedat
? Mah, nočejo kaj preveč povedat, da se mal zaščitijo, če bi bilo pol lih drugače od tistega, kar so rekli. Ampak glede na to, da so rekli, da je vse v redu, pol je
. Blago hiperstimulacijo sem imela pa tudi jaz prvič in mi jo je ugotovil šele na prvem UZ po potrjeni nosečnosti. Pa sem imela tudi samo 7 jajčec. Tako da to ni odvisno od števila, pač je bila doza zate velika.
Vrednost bhcg je pa čisto pravšnja glede na dneve
.
MIŠEK13, upam da si dobro prestala operacijo in da bo končno zelena luč za
.
Zalazoya, a tok počasni so v lj?
Matr, kot da bi bili v kameni dobi. Drugod ti v par urcah povejo rezultat.
Ele
, ojoj kaka huda izkušnja. Res si imela srečo, da si bila v službi in so te rešili. Joj, kar šokirana sem.
Mami26, dobrodošla nazaj. Oktober bo kmalu tu, tako da bo veselo
.
S.D. ni nujno, da imaš dve zdravili v postopku. Lahko se špika samo z gonalom in bo pol par dni pred punkcijo dobil cetrotide ali kaj drugega,ki prepreči pokanje foliklov.
Bojana4,
za začetek špikanja . Ja, v eno injekcijo gredo vse tri, pa še več jih gre lahko, če je zadost velika injekcija. Lahko pa uporabiš samo eno vodo.
Mandarinca,
za 9 jajčk. Lepo število
. Tvoj mali jih pa tudi pihne
. On že ve, da je mami dobra kokoška.
Kje se pa darmar skriva?
Tassi1, super da si prišla prej na vrsto
. Mah, veš kaj, tudi močnejše punce zanosijo. Res je, da gre lažje, če je manj kil. Ampak, če ne grejo dol, ne grejo. Pa vseeno probaj malo pazit pri hrani in se malo več gibat. Pa saj to itak že sama veš
.
Zvezdica26, jaz nič ne ležim po tem, ko vzamem P. Zjutraj grem takoj v službo. Zvečer je pa tudi akcija, ko moram pedenat
. Po ET pa sem šla tudi v službo. Nobenega posebnega počivanja, ampak čist normalno življenje, kot pred postopkom.
Oki, spet sem neki naklamfala. Niti ne bom čekirala napake
. Vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenila lep pozdravček.