writing-img

RE: Neusojen

clock-img

03.08.2007, 20:38

clock-img

Anonimen

Tole sta pa tak kot dve telenoveli! user posted image  user posted image
Srečno punci in .... tudi drugi včasih sanjarimo, je pač treba včasih življenje popestrit, pa magari virtualno oz. v mislih! user posted image

clock-img

03.08.2007, 20:51

clock-img

Anonimen

Tole sta pa tak kot dve telenoveli!
Srečno punci in .... tudi drugi včasih sanjarimo, je pač treba včasih življenje popestrit, pa magari virtualno oz. v mislih!

Ja in za takle odgovor moraš bit anonimna.user posted image

clock-img

24.07.2008, 21:04

clock-img

nikecpikecslikec

pencil-img

5

No po enem letu sem vam javljam avtorca prvega posta.
Z "neusojenim" sva ostala prijatelja, vidiva se na kavi..... Ima že skoraj eno leto punco, sicer sem jo spoznala samo na hitro vendar mi je čist simpatična in jima privoščim srečo.

Posebej pa Hvala Tauli in Tyazijuuser posted image   že vesta zakajuser posted image

clock-img

25.07.2008, 16:09

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 15:04

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

sem že prej en post napisala in ga brišem,...sem mislila, da je tema aktualna pa ni!user posted image

LP

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 26.7.2008 15:05:32 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

26.07.2008, 17:40

clock-img

nikecpikecslikec

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

sem že prej en post napisala in ga brišem,...sem mislila, da je tema aktualna pa ni!user posted image

LP

mnenje je dobrodošlouser posted image

clock-img

26.07.2008, 22:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nikecpikecslikec

Z "neusojenim" sva ostala prijatelja, vidiva se na kavi..... Ima že skoraj eno leto punco, sicer sem jo spoznala samo na hitro vendar mi je čist simpatična in jima privoščim srečo.

Posebej pa Hvala Tauli in Tyazijuuser posted image   že vesta zakajuser posted image

Mene pa zanima, kakšen odnos imasta z možem, kaj še čutiš do neusojenega? Ko gledaš za nazaj, se ti zdi, da je prav, da je tako ostalo ali ni. Zanima me, kaj čutiš? Mar ni bila privlačnost bolj zaradi hrepenenja?

clock-img

29.07.2008, 12:00

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

LP

mnenje je dobrodošlouser posted image

Ne ljubi se mi ponovno pisati, ker sem imela kar dolg post; sicer je pa tako ali tako že zgodba končana. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

30.07.2008, 17:03

clock-img

nikecpikecslikec

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Mene pa zanima, kakšen odnos imasta z možem, kaj še čutiš do neusojenega? Ko gledaš za nazaj, se ti zdi, da je prav, da je tako ostalo ali ni. Zanima me, kaj čutiš? Mar ni bila privlačnost bolj zaradi hrepenenja?

Privlačnost je med nama še vedno vendar je prevladal razum in ljubezen do moža in hčerkeuser posted image
Moža ljubim in seveda mislim da je prav tako kot je, drugače bi drugače naredila.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem