writing-img

RE: Ali ga buditi?

clock-img

04.08.2007, 19:37

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

ne ga budit, ko bo lačen se bo že zbudil.

Se podpišem pod tole!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

04.08.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Pa pozabila sem napisati, da sem v tem času rože tudi zalila user posted image user posted image

Čist preveč si pridna user posted image .

clock-img

04.08.2007, 19:49

clock-img

dory

pencil-img

8852

s tem ko otroka zbujas ga sam znerfas..kako ti bo pol otrok jedel in bil dobre volje? govorim pa iz lastnih izkusenj,ker sem imela nedonosencka,ki naj bi ga morala zarad prenizke teze zbujat....to sem nardila le parkrat....pa nikol vec,ker mi je bil absurd zbujat zato,da bo jedel..

clock-img

04.08.2007, 21:05

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ampak tele finte z zbujanjem mi grejo pa res mal na živce user posted image . Vse patronažne svetujejo zbujanje na cca 3 ure ne glede na to, ali otrok normalno pridobiva na teži ali ne. Mislim, da otrok, ki se normalno razvija, normalno je in pridobiva na teži res ne potrebuje nobenih motenj spanca. Če mu paše, naj spi. Ko bo lačen, se bo zbudil. In pika.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

06.08.2007, 18:41

clock-img

aezzy

pencil-img

271

ti pa si pridna, ni kaj:))))
pusti ga spat!!!!!!!

moja je spala ze kot novorojencek v porodnisnici po 5 ali 6 ur in so mi rekle ta brihtne sestre na 3 ure jest in previt, zbudit. nisem nobene poslusala in ko sva prisli domov mi je spala po 6 ur skupaj. ko bo lacna se bo zbudila, brez skrbi!

bodi vesela, malce mira tudi pase kdaj pa kdaj. zmerej ne bo tko lepo spala, izkoristi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem