writing-img

RE: Napake - spol

clock-img

08.08.2007, 22:54

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Pri nas se je zmotila na NS user posted image , potem na morfologiji je pa čisto pravilno napovedala user posted image .

Pri ta veliki je pa rekla na NS, da se še nič ne vidi.

clock-img

09.08.2007, 14:10

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Na NS so bil nogice prekrižane, tako da se ni nič videlo. V 18.tednu je en G rekel, da bo punčka. Zvenel je zelo prepričljivo. V 19.tednu pa je moj G rekel, da bo fantek. Čez 14 dni imamo morfologijo in bomo videli, kaj bomo imeli tokrat. Upam, da ne kaj tretjega user posted image

Če gre verjeti srčnemu utripu, potem bo punčka (utrip je ponavadi okrog 155). Ne vem pa, če se to gleda celo nosečnost ali samo proti koncu.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

09.08.2007, 14:28

clock-img

Spark

pencil-img

1863

V prvi nosečnosti so mi v 20t napovedali user posted image , in en teden pred porodom, mi je druga ginekologinja rekla da bouser posted image . Bila je punčka. Sedaj pa so mo v 28t napovedali user posted image in bomo videli ali je res ali ne. Jaz sem že kar kupila nekaj roza oblačil. 

clock-img

09.08.2007, 14:49

clock-img

annie

pencil-img

1049

Na NS sploh nisem vprašala. Na morfologiji mi je zelo prepričljivo napovedala user posted image in ne dolgo nazaj, ko sem spet imela UZ so mi pravtako napovedali, da bo user posted image ...potem pa že...user posted image

clock-img

09.08.2007, 15:15

clock-img

Anonimen

Pri meni so obakrat zadeli spol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem