writing-img

RE: Voziček Jane slalom pro in košara za novorojenčka

clock-img

05.11.2007, 09:20

clock-img

lady7

pencil-img

37

Imamo tudi globoko košaro in je ne bi zamenjala za nič na svetu. Tu naš otrok že skoraj 3 mesece tudi ure prespi na svežem zraku, pa tudi v stanovanje jo z lahkoto preneseš.
Sploh pozimi otrok v športnem delu vozička ni toliko zaščiten pred vetrom in mrazom kot v globoki košari.
Globoka košara jane je res globoka in tudi velika, tako je otrok zelo dobro zaščiten pred pihanjem in uporabljaš  jo lahko dolgo časa.
Športni del pa bom uporabljala od cca. 6 meseca dalje, oziroma ko bo prerastel košaro.

clock-img

19.11.2007, 20:24

clock-img

petra10

pencil-img

13

kje na reki sta kupila voziček, v kateri trgovini?

clock-img

28.11.2007, 17:05

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

MC lupinica se pa ne da namontirat gor - mi to rešujemo tako, da jo v bistvu postavim na športni del, pa se zahakla. More biti pa obvezno gor tudi lok spredaj, potem lepo "sede" noter. Je paravno tako precej fiksna - ravno dol ti ne more past.

Jaz sicer še izbiram, ker mi noben voziček ni ne vem kaj. Pri Jane Pro Slalom me skrbi lupinica. Če se je na testih slabo odrezala, potem res ne pride v poštev. Kakor razumem ajdaN, ti nekako improviziraš in daš lupinico od Maxi Cosi gor?

clock-img

28.11.2007, 18:21

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Jaz sicer še izbiram, ker mi noben voziček ni ne vem kaj. Pri Jane Pro Slalom me skrbi lupinica. Če se je na testih slabo odrezala, potem res ne pride v poštev. Kakor razumem ajdaN, ti nekako improviziraš in daš lupinico od Maxi Cosi gor?

Slabo se je odrezal Matrix, za Rebel ni nikjer podatkov - po mojem je ravno tako OK, verjetno sicer ne tako kot MC ali pa Römer.

MC dam pa gor tako, da popolnoma poležem športni del, pa gor je tudi tisto držalo za roke in lupinica se lepo "vsede" gor, spredaj je pa fiksirana s tistim obročem.

Ne vem pa kako je to izvedljivo pri novem modelu - mi imamo še ta starega.

clock-img

04.12.2007, 10:28

clock-img

povhi

pencil-img

1

No, tule sem našel en test, kjer je tudi lupinica rebel.

http://www.rsa.ie/publication/publication/upload/p48-50_child_car_seats.pdf

Test je sicer star dve leti, ocene pa niso tako porazne kot pri matrixu. Uvršča se nekam v ''zlato'' sredino.

clock-img

04.12.2007, 15:10

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

IZVIRNO SPOROČILO: povhi

No, tule sem našel en test, kjer je tudi lupinica rebel.

http://www.rsa.ie/publication/publication/upload/p48-50_child_car_seats.pdf

Test je sicer star dve leti, ocene pa niso tako porazne kot pri matrixu. Uvršča se nekam v ''zlato'' sredino.

Kul tale link!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem