O Arianna, dobrodošla in lep pozdrav na Irsko!!!!! Sem vesela, da si nas našla in zato, da imaš možnost malo klepetat po slovensko. Pa saj verjetno s hčerkico tudi kaj prakticiraš?
Ko prideš v Izolo se moramo obvezno videt in spoznat! Tako to gre! Da boš imela družbo v Slo! Takrat bo prišla tudi Kikina (ki se nič ne oglasi več na RR, ma je pa izolanka, glih tako živi v tujini (Italija) in bo rodila konec decembra ali začetek januarja), tako nas bo iz vseh vetrov.
Nisem vedela, da imate take stroge zakone na Irskem.
Vedela sem, da imate najboljši bend na svetu (U2), da imate najboljše pivo, da imate eno od najlepših pokrajin....in da imate najlepše ime za fantke
in tako je mojemu sinu tudi ime
.
A, ja, in da prej ali slej se bo naša familija naslikala na počitnicah v vaših krajih, to tudi vem.
Kar se tiče AC - kako to, da si se odločila zanjo?
Ma meni je ravno včeraj en naš ginekolog, ki odgovarja na enem drugem forumu, rekel, da je moje tveganje pač majhno...no, ne vem. bomo še sproti videli, ko pridejo še izvidi od dvojnega hormonskega testa. če se ne motim, sem nekje zasledila, da ta test lahko od 3 do 5-krat poboljša ali poslabša izračunano primarno tveganje glede na nuhalno svetlino in mojo starost.
Kje pa delaš na Irskem? je problem najti službo? kaj pa bivanje (stanovanje....)? ja, sto vprašanj imam...
...in še par uočenih irskih imen za tega našega škrata, ki prihaja
Oglasi se še kaj
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.