jaz sem in vas berem, anzi, bi vas brala, ma vas ni
v glavnem je tako, da bi imela dosti za napisat, ma po eni strani mi je boljše vas ne morit z mojimi problemi.
ja, imamo probleme, ki niso tako majhni. ko smo že mislili, da smo z rezultati nuhalne na konju in smo želeli pač vseeno opraviti amniocintezo (vem da je marsikomu to nelogično, toda midva sva se odločila biti 100% in sva želela AC opraviti kljub dobrim rezultatom nuhalne, ker se zavedava, da je to samo statistika medtem ko je AC neka otipljiva sigurnost), smo bili opozorjeni na en krvni izvid, ki nam sedaj povzroča preglavice in bo zaradi tega potrebno spremljat nosečnost malo bolj drugače kot se spremlja normalne nosečnosti.
ker smo to izvedeli nedolgo nazaj in se zdaj vsak dan vrti okoli napotnic zame, za moža, pogovorov tu, tam, v ljubljani in tako naprej, se mi zdi, da samo še o tem razmišljam, govorim in pišem.
zato vas raje nebi morila, na forumih tu berem kako se ubadajo (ubadate) z nosečniškimi težavicami, ki jih poznam iz prve nosečnosti in ki se mi zdaj proti temu, kar preživljam, zdijo mačji kašelj in vam povem, da UŽIVAJTE, čeprav se vam zdijo velike, ogromne in nevzdržne. kaj bi jaz dala za take "težave"!!!!!!
če bi bilo za skrbet, bi vas pazili od vseh strani, kot to sedaj počnejo z mano. saj je prav, da imam nad sabo toliko varuhov, ampak to veste kaj pomeni...
skratka, UŽIVAJTE, prva nosečnost vam bo za vedno ostala v spominu, jaz to vem zdaj bolj kot kadarkoli prej.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.