writing-img

RE: OBALA 2008

clock-img

23.07.2008, 15:54

clock-img

amaya

pencil-img

4434

moj je včeraj ubijal nemce po PC in nisem vedla kaj naj sama s sabo....po TV nič...potem pa tu ždim...

Leni, kaj naj user posted image sama s sabo?????? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

23.07.2008, 21:07

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Faka glej, ki te vidim!!! Ti samo bereš, zakaj nič več se ne ogalsiš?????

clock-img

23.07.2008, 21:08

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Amaya srečno za jutri user posted image  user posted image   user posted image  in oglasi se!!!

clock-img

23.07.2008, 21:14

clock-img

aleži

pencil-img

1903

faka, sem mislila, da boš kaj napisala in povedala kako sta tvoja cukerčka.... mah... se vidimo septembrauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.7.2008 21:15:09 >

clock-img

23.07.2008, 21:45

clock-img

amaya

pencil-img

4434

neeeeeeeeee.....ona mene kontrolira user posted image

clock-img

23.07.2008, 21:46

clock-img

leni5

pencil-img

476

Me je vrglo ven, ko sem vse napisalauser posted image ...

Kako ste? Mi so bli pri moji noni in zdaj sem kot povožena, zato grem ninat!

noč

clock-img

23.07.2008, 21:47

clock-img

leni5

pencil-img

476

Amaya si tu...Kaj danes bo kejuser posted image ? Al so spet nemci in partizani v giru?

clock-img

23.07.2008, 21:56

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Amaya si tu...Kaj danes bo kejuser posted image ? Al so spet nemci in partizani v giru?

leni, zgleda da na našem koncu še vedno traja 2. sv, vojna, ker pri nas se tudi nič ne dogajauser posted image user posted image . se oj drži pregovora: "junij, julij, avgust, ženo pri miru pust", kot pijanc plotauser posted image user posted image user posted image

aja, čer.

kako ste kaj babnce? danes niste nič kofetkale? jaz se bla na UE, sem šla zrihtat, tisti frdamani papir, da gre mia lahko z mojo mamo na hrvaško. Jo peljem v nedeljo v červar in pol pride z mojimi domov. Aleluja bo vsaj malo več mira pri bajti, čeprav manjka mi pa že zdejuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

23.07.2008, 22:03

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ma pri nas je to malo težje izvedljivo....s polno bajto ljudi user posted image user posted image user posted image Potem pa moraš vse preštudirat, kdaj gre kdo spat, kdo pride domov,.....ke pallllllle....no in te pasa

clock-img

23.07.2008, 22:04

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

leni, zgleda da na našem koncu še vedno traja 2. sv, vojna, ker pri nas se tudi nič ne dogajauser posted image user posted image . se oj drži pregovora: "junij, julij, avgust, ženo pri miru pust", kot pijanc plotauser posted image user posted image user posted image

aja, čer.

kako ste kaj babnce? danes niste nič kofetkale? jaz se bla na UE, sem šla zrihtat, tisti frdamani papir, da gre mia lahko z mojo mamo na hrvaško. Jo peljem v nedeljo v červar in pol pride z mojimi domov. Aleluja bo vsaj malo več mira pri bajti, čeprav manjka mi pa že zdejuser posted image user posted image

ta mi je nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 22:06

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

aja, čer.

ta mi je nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa ne... je suša vre dva eseca. zdej bomo šli na dopust in spet ne bo ništa... naravna kontracepija pri nas rulauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa ne tega povedat Garminu, da se ga ne uhvatiuser posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 22:09

clock-img

leni5

pencil-img

476

Ta je tudi meni nova! Bi bla bolj za različico: junij, julij, avgust, pelji ženo na dopust!?

clock-img

23.07.2008, 22:17

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

Ta je tudi meni nova! Bi bla bolj za različico: junij, julij, avgust, pelji ženo na dopust!?

user posted image user posted image user posted image  to moram moju pebrat

clock-img

23.07.2008, 22:22

clock-img

aleži

pencil-img

1903

ma daj, pejte se solit. sem samo dala žigca spat, pa ste čikulale na veliko. user posted image user posted image   prej pa ni bilo nobene!!!

Ta je ma meni tudi nova pina. superca.... morem tudi mojemu povedat!!

clock-img

23.07.2008, 22:32

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

zdej pa ne vem, ali si je moj to zmislu, ali je to res kak moški pregovoruser posted image user posted image user posted image

aje vaim gospodom ne omenjajte tega, razen če živite v izobiljuuser posted image user posted image user posted image user posted image
samo da mi ne boste rekle, da vas nisem opozorilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 11:08

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Ma ne, Amaya na želost nisem falila...magari da bin bla falila user posted image user posted image user posted image ..
...Ampak modrega tonerja pa vidim, da nič ne manjka. Še preveč ga je user posted image .

A ma punce, jaz sem mislila, da sem samo jaz tista, ki ji manjka akcija user posted image . Sem se že začela sekirat, da je kaj huuuudo narobe, ki pri nas tudi že 2 meseca ni ne duha ne sluha o user posted image . Ste me za silo potolažile, da nisem edini primer...

Grem pakirat naprej...

clock-img

24.07.2008, 14:55

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Sire: naj te potolažim, da zgledaš 6 let in 3 mesece mlajša user posted image user posted image user posted image

Leni5: una z dopustom me pjaži......ma ta fora tipo junij, julij, avgust hiti možu biro iz ust, je ista fora kot s školjkami al kaj? Meseci na R se ne sme školjk jest al obratno user posted image

Ma kaj je zdej to....pa sej....zato smo non stop na kafetu.....ker ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja al pa tu gor user posted image

Ma ste opazle, da samo Aleži ni nič kometirala user posted image na to user posted image

clock-img

24.07.2008, 17:13

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Sire: naj te potolažim, da zgledaš 6 let in 3 mesece mlajša user posted image user posted image user posted image

Hvala za kompliment, vseeno bi bila raje stara 6 let in 3 mesece manj user posted image user posted image user posted image .

Leni5: una z dopustom me pjaži......ma ta fora tipo junij, julij, avgust hiti možu biro iz ust, je ista fora kot s školjkami al kaj? Meseci na R se ne sme školjk jest al obratno user posted image

Ma kaj je zdej to....pa sej....zato smo non stop na kafetu.....ker ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja al pa tu gor user posted image

Ma ste opazle, da samo Aleži ni nič kometirala user posted image na to user posted image

E ja, sem opazila ja user posted image . Ma zato vedno hodi tako nasmejana okoli user posted image user posted image user posted image .

...Blagor njej user posted image .

clock-img

24.07.2008, 19:21

clock-img

leni5

pencil-img

476

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

E ja, sem opazila ja user posted image . Ma zato vedno hodi tako nasmejana okoli user posted image user posted image user posted image .

Če njej znese pri dveh otrocih in možu, ki dela do polnoči in pol gre lovit ribe, ji je res za user posted image . Edino, če pomeni lovit ribe pri njih doma kaj drugegauser posted image .

Ne bom več gospodinilauser posted image . 3 stroje zlikaš, 3 opereš in kup za likat je vedno istiuser posted image .

Aleži, jutri kot zmenjeno, ne!? Te pokličem zjutraj za koordinate1

clock-img

24.07.2008, 21:39

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Hvala za kompliment, vseeno bi bila raje stara 6 let in 3 mesece manj user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala do solz.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni bilo časa komentirati, samo lahko pritrdim!!!

Kje si pa ti azzurra??????????????????? kam si se skrila??????????????

clock-img

24.07.2008, 21:46

clock-img

aleži

pencil-img

1903

hvala, hvala................... jaz sem vedno nasmejana in vesela, malokrat pa jezna, sitna, žalostna.......... saj vidite po mojih otrocih, da so srčkaniuser posted image user posted image  in veseli kot mamauser posted image user posted image user posted image .......

clock-img

24.07.2008, 21:47

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ma kdo ve kje je Azzurra......mogoče pa dela tokrat kar na dvojčkih. Ona dva sta taka, da ko si dasta nekaj v glavo uspeta user posted image ( v smislu: zdej bomo pa punčko nardili: in pride češpla) user posted image

clock-img

25.07.2008, 15:47

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Samo na hitrco se vam ogasim...........

imejte se lepo tudi brez nas in vas bom pogrešalauser posted image user posted image !!!!
Če katero prime volja prit kampirat, je dobrodošla.... ne azzurra!!!

user posted image "Mi gremo pa na morje,user posted image se plavat naučit....."user posted image

clock-img

25.07.2008, 15:50

clock-img

leni5

pencil-img

476

Hvala za gostoljubnost Aleži in lepo se imej!

Pa ne bozabi kopalk in brisačeuser posted image !

clock-img

25.07.2008, 17:41

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Aleži: lepo se imejte in naplavaj se še zame user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem