IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Kako pa to, da so že pri novi vzg.? Običajno jih premestijo v druge skupine s septembrom, ko se začne novo šol.leto.
Saj še nimajo nove, samo povedali so že sredi junija, kakšne bodo skupine. Takod a sem jaz Tiborja zdaj začela počasi navajati na dejstvo, da bo imel drugo vzgojiteljico, ki pa je tudi fletna ... Zdaj, ko so dopusti, pa je od 90 otrok prisotnih 5, vzgojiteljice se pa menjajo na vsake 2 do 3 ure, se mi zdi.
Ma štala. Danes sem ga že tepla tam v garderobi

, sploh več nisem vdela, kaj naj naredim. Najprej je dobil eno klofuto, ker je bil totalno histeričen in ni zaleglo čisto nič (ne pogovarjanje, ne crkljanje, ne igroranca, nič - pa to že od včeraj od 19. ure dalje), potem še eno čez rit. Grozno, da ne govorim, kako sem se takrat in po tem počutila. Pa še zdaj se, seveda. Poden od podna, obema se že čisto meša.
Ne, tole tako ne more iti naprej. Čimprej se moram zmenit, da ga ali dajo v prejšnjo skupino ali pa bo šel v drug vrtec. Malo sem mislila, da bi ga kar na Primskovo dala, ta paše pod isto šolo, pa še tam so pozimi 3 mesece bili, ko so v naši šoli kuhinjo prenavljali. In mu je bilo tam ful všeč, ker je res veeeeeliko igrišče. Pa še zdi se mi,d a sta ti dve vzgojiteljici, ki sta zdaj tu pri nas, ker je tam zaprto, prav fletni.