IZVIRNO SPOROČILO: tonja
Men je patronažna rekla in v knjigi sem tako prebrala, da je na začetku mleko bolj tekoče, da se otrok najprej odžeja in šele proti koncu pride tisto hranljivo, zato ga jaz tudi samo dojim na eni dojki naenkrat, saj drugače dobi samo tisto vodo.
To je res... sprva je tekočina za odžejat, nato pa na koncu najbolj gosto za nasitit...
Hvala za odgovore... Ma ne vem zdi se mi, da kdaj imam dosti mleka samo se temu lumpu ne da vleč...
Včeraj me je skoraj kap

... Jedel je b 18 uri, nato pa je začel spet fehtat hrano ob 20. in ko sem ga pristavila je potegnil 5x nato pa zaspal. Ampak res zaspal... sva ga z mojim drgnila, slačila, delala kar si hotel, samo kremžanje in cmokanje... Nič od njega.. Pa sem rekla ok, se bo zbudil okoli 23. ure... ma ja!!! Ob 2 zjutraj sem ga zbudila, tako da sem mu izzivala sesalni refleks pa se je miško spomnil da je lačen... Potem je pa jedel in ko je nazaj zaspal sem si načrpala še 70 ml...
Pa zanja dva dni samo lovi dojko... zeva kot lačen ptič, kljub temu pa da je je najedel in mu mleko teče iz ust... Kako takemu zmanjšati dodatek

, saj se dere kot da bi ga iz kože dajal, kljub temu da ne poje veliko....
Sisy tud jaz ne vem če ima dosti mleka, sam če ne fehta kasneje.... po moje da ga ima..
Kako pa vi preživite dretje ko ste zunaj.. Doma ga že vzameš iz vozička pa mal nosiš, daš hrano.. Ko pa si zunaj???
A ja še to.. tiste, ki dajate dodatek, kako pripravite dodatek za s sabo.. Kje pogrejete? Ni mi čisto jasno kako naj se znajdem zunaj npr na sprehodu ali izletu in je

nenadoma lačen...
Pridem še kasneje..
A ja glede posvetovalnice: včeraj smo dobili datum za 1. obisk... kako pa bo naprej, boste verjetno ve povedale..
Tii pa bom zdaj poslala sms, menda je bila švoh ker je dosti krvi izgubila...