Zadnji članki

Bronhiolitis pri dojenčkih
Bronhiolitis je pogosta bolezen dojenčkov. V zimskih mesecih je ta v porastu. Preberite si, kaj j...
Simptomi in bolezni

Kako pospešiti porod s hrano?
Zbrali smo seznam živil, s pomočjo katerih lahko na naraven način pospešite porod.
Porod
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

)
. Že od desetih je buden. Ja kaj jim je danes
? Zdele je lih očka pršel pa ga je mal prevzel, da mam mal časa zase.
pri dojenju sede spodnjo roko?
A je bla kaka polna luna?
. Tako da sem se danes res naspala.
. Zdej mu jih vmes čez dan dajem, kadar vem da ga bom previla čez dve uri... Ker če mi bo vedno premočilo jih raje vržem stran, kot da imam še dodatno delo s pranjem perila, ki se itak sedajle sploh ne suši, sušilca pa nimam.
Eno vprašanje za mamice fantkov. Kolk gre kožica na lulčku dol? Ker Miha ima tako minimalno odprtinico za lulanje, po mojem je še manjša od bucikine glavice. Jasno, kožica ne gre nič čez glavico, občutek imam, da se luknjica celo manjša. Pediater je rekel, da je to fimoza in bo moral na operacijo pri treh letih. Vem pa, da je imel ta srednji tudi majhno luknjico, a se je večala. In danes gre že skoraj cela kožica čez glavico, samo še na enem delu je prilimana. Kako imajo to vaši fantje "pošlihtano"(
). S patronažno sva se zmenili da mu enkrat na dan poskusim potegniti navzdol (seveda dokler gre, pa se on ne razburja), ker tako se izognemo da mu jo na silo, ko bo star eno leto... Zdi se mi pa da gre malo več, kljub temu da tega ne delam vsak dan...