cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katere vložke uporabljate?

clock-img

12.08.2007, 20:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

mooncup,

Kaj pa to sploh je?

to je to:

http://www.storklja.si/t3/index.php?939&backPID=928&tt_products=250

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

12.08.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Pa to imaš tudi za v službo? No, pa tako, če te recimo deset ur ni doma?

clock-img

12.08.2007, 20:43

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Mooncup tudi mene zanima ,samo se mi ne da vsega brat.Če bi katera kaj povedala, ki jih uporablja, bi bilo fajn.Ker je tudi ekološko to bolj v redu, vložki in tamponi so še dodatna nesnaga v okolju.user posted image No, zaenkrat uporabljam še tampone, vložkov ni šans, ker se mi vname koža , pa tudi nočem, da mi nekaj kaplja ven, ko imam Muser posted image Tampone pa uporabljam od DM-a, Jessa ali kako se jim že reče in so super, kot da jih ni, ne premočijo...fajn v glavnem.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

12.08.2007, 20:47

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Najboljši so tamponi z aplikatorjem-cevko za vstavit (tampax so zgleda res ukinili), drugače pa jih ima mueller od o.b. so dražji ampak so vredni tega dnarja.

Tudi meni so glupe vse reklame za vložke in ostalo kramo. Najboljši je un vic, ko si pet letni sine zaželi za rojstni dan tompone. In zakaj? Ker če imaš te tamone je cel žur, lahko se potapljaš, srfaš, plezaš....ni da ni.

clock-img

12.08.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

JAz sem ene natur kupila v Sanolaborju. res so super. Kako za vraga se jim pa reče pa nimam pojma, ker sem jih samo 6 dni rabila v 2 letih user posted image

clock-img

12.08.2007, 21:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

al bina, saj ga lahko tudi v sluzbi spraznis - ce je umivalnik v wcju, ni problema, drugace pa ga obrises (vzames v wc moker papir ali robcek)

njuskalo, meni je zelo fajn zadeva. nic vec me ne srbi, ni problemov s tamponi (ki so meni izsusili noznico). premoci ne, ce ga das prav noter, kar zahteva malo prakse user posted image  edin problem bi bil, ce bi bila na celodnevnem izletu, ko ne ves, kdaj bo moznost it na wc in kaksen bo. v tem primeru bi imela tampone.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

12.08.2007, 21:07

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

No, a veš , da si bom prav nabavila ta Mooncup, da vidim v praksi, kako to izgleda.Katerega pa naj kupim- ker velikost A je po 30-em letu, vaginalni porod- samo jaz jih še nimam 30; velikost B je pa do 30-ega, samo za tiste, ki so imele carski rez- jaz pa nisem imela carskega reza.Torej...katerega?

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

12.08.2007, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Katerega pa naj kupim- ker velikost A je po 30-em letu, vaginalni porod- samo jaz jih še nimam 30; velikost B je pa do 30-ega, samo za tiste, ki so imele carski rez- jaz pa nisem imela carskega reza.

Ce si ze rodila vaginalno, kupis A. Ce se ne ali si imela CR, in si mlajsa od 30, kupis B. Pri storklji imajo malce nerodno napisano.

clock-img

12.08.2007, 21:34

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Torej bo zame A, ker sem imela vaginalni porod.Kaj pa ,če sploh še nikoli ne bi rodila?user posted image

clock-img

12.08.2007, 21:40

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Se pridružujem dobremu mnenju o Mooncupu. Tudi jaz ga imam/sem ga imela (zdaj sem ravno noseča)....super zadevca!

clock-img

12.08.2007, 21:46

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ce se ne ali si imela CR, in si mlajsa od 30, kupis B. Pri storklji imajo malce nerodno napisano.

Mater sem blonduser posted image ,ko te sprašujem, kar si že napisala,  sem kar spregledala, da si napisala, da bi imela A tudi v primeru, da še ne bi rodilauser posted image

clock-img

13.08.2007, 10:01

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Libresse Natur

Lep dan!

clock-img

13.08.2007, 20:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2007, 20:41

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Mooncup je zakon. Ali pa tamponi. Vložki pa samo za vsak slučaj za zraven za ponoči in to ta zelene Libresse natur, ali nekaj takega.

clock-img

13.08.2007, 21:12

clock-img

petra*

pencil-img

68

NATRACARE so čisto nature in ravno tako tamponi( brez belila itd..) imajo jih v Kalčku v LJ. in na spletu. Super zadeva.

opis:
Mnogi ginekologi, ženskam z občutljivo kožo, svetujejo uporabo Natracare vložkov ker s tem zmanjšajo kontakt z materiali, ki so beljeni s klorom in proizvodi ki vsebujejo sintetiko in super absorbente pridobljenih v petrokemični industriji.
Natracare biološki tamponi in higienski vložki brez dodanih kemikalij so visokokakovostni proizvodi, narejeni izključno iz naravnih materialov ki niso beljeni s pomočjo klora in ne vsebujejo sintetičnih materialov, plastike in ne vplivajo negativno na okolje.

vse dobro,

clock-img

13.08.2007, 23:47

clock-img

solatja

pencil-img

952

jessa iz dm-a. zaradi vnetij sem se morala odpovedati vsej plastiki (always, carefree, catherine) in pred kakimi 4 leti prešaltala na Jesso, ki so bili takrat edini vložki s povrhnjico iz koprene in niso bili debeli 5 cm. v tem času so se stvari mal spremenile (beri dizajn in modeli, pa tud o vrhnji plasti iz naravnega materiala nisem nič več zasledila), ampak nimam nobenih težav z njimi. tudi s temi ta novimi always (sensitive user posted image ). pa še izredno poceni so (za 16 vložkov 1, 20 eura se mi zdi, za 32 pa nekaj čez 2). uporabljam (sicer zelo redko) tudi jessa tampone. pa ta vir natur linija vložkov je tud super, ampak so dražji (nanje sem prešaltala po porodu, ko nisem imela več tistih špehov vir80 in vir ekstra), čeprav so nekoliko štorasti (se ne dajo zložit na majhno: pač za doma)

za vsakdan pa prisegam izključno na Vir natur (so jih meli kar dolgo v sparu v akciji, zdej pa niso več user posted image )

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

15.08.2007, 19:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Podnevi večinoma tampone, drugače pa Allways. Ampak tudi pri meni je koža vsa vneta, tako da so res za en drek.

clock-img

15.08.2007, 23:44

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Vedno samo take, ki nimajo tiste plastike čez, pa s krilci morajo bit. Nazadnje sem jih kupovala v Lidlu in sem zelo zadovoljna z njimi, tako cenovno kot za jih >nosit. Na tampone se pa ne morem navadit po nobeni strani, razen, če je sila na morju.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

16.08.2007, 09:40

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Vir80. Po ostalih dobim vnetje.

clock-img

16.08.2007, 10:45

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Cez dan tamponi, ponavadi O.B., ponoci pa Always s krilci.

Interesantna zadeva tale Mooncup... mogoce bom pa probala...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

16.08.2007, 14:10

clock-img

saraja

pencil-img

770

Jaz kupim v Dm - Jessine, te uporabljam že par let in so mi najbolj odgovarjali!

LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

18.08.2007, 19:01

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Podnevi tamponi Jessa ali pa Siempre (Lidl), ponoči pa vložki Siempre (Lidl). Always user posted image !

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

20.08.2007, 21:59

clock-img

glista

pencil-img

201

Natracare.

clock-img

21.08.2007, 10:57

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Nuvenia Libresse

clock-img

21.08.2007, 11:19

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Libresse Nature in Vir Nature.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem