cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Saj res - kako pa kaj dohodnina?

clock-img

21.08.2007, 10:27

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz je tud še nisem dobila. pa mi je rekla ena, da naj pokličem, češ da je sigurno kaj narobe.

pa je baje vse OK, samo poslali še niso, sem klicala, ampak jaz idiot nisem vprašala ali plačam ali dobim nazaj.

iz malega zraste veliko

clock-img

21.08.2007, 10:29

clock-img

Anonimen

Moj je tudi klical, pa so mu rekli da kao ni oddaluser posted image
Je skor živčnega fasal. Pol sm pa neuradno izvedela da je kar nekaj vlog kao neoddanih ker niso vnešene v bazo. Njihova napaka itak. Tko da se bomo kar načakali verjetno še. Tak da je pametno poklicat pa vprašat.

clock-img

21.08.2007, 15:16

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Najboljše je verjetno res poklicat, da vidite sploh kaj se dogaja z vašo odločbo, da vas nebodo čez čas res kje terjali, da še kao niste oddale.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

21.08.2007, 22:15

clock-img

benika

pencil-img

7793

Moj je tudi še ni dobil (niti odločbe ne)user posted image Po najinih izračunih mu morajo vrnit cca. 600 €.

clock-img

22.08.2007, 13:32

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Jest sem v juniju dala pritožbo, ker so mi pozabli, spregledali olajšave za otroke, pa sem dons klicala kdaj bo kej. je rekla, da je bil popravek narejen že 2.8., ampak odločbe se bodo izpisovale pa septembra. Tako da mojega dnarja še kakšen mesec ne bo.

clock-img

23.08.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

Mateja, midve sva potem na istem, pri istu davčni z istimi napakmi. Le da sem jaz odločbo dobila julija. Ma v rit naj grejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem