cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ali kupujete....

clock-img

22.08.2007, 01:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Aja, pa nekih blaznih" firm" ne kupujemo za otroke, saj jih tudi za naju ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.08.2007, 10:01

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz sem mu tudi čevlje prvič kupila komaj pri enem letu. Prve sva kupila v Pami obutev oz. La scarpa in tudi zdaj spet ene. Take športne copate ima ene iz Deichmanna, copate pa prve od Katja in Alen, kupljene v Pikapolonici, zdaj pa od Cicibana. Meni se Ciciban ne zdi nič kaj ekstra, se mi zdi pa da naš zelo rad nosi te iz Pami. 

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

24.08.2007, 11:31

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Prvi čevljčki moje gospodične so bili Superfit (še vedno nosi Superfit copatke). Imela je tudi Adidas in Nike superge, Merrel športne čevlje, ene luštne zaprte sandalčke iz Pami oz. La Scarpe, Teva sandalčke za v vodo, ... Pri čevljih pogledam na kvaliteto in udobje, pazim tudi, da ji model ustreza, ker ima precej visoko nart.
Kupujem pa v Massu, La scarpi, v Tomas sportu, Hervisu ...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

24.08.2007, 21:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najraje in najbolj zdovoljna sem z GEOX-ovimi, Cicibankami, Super fit, Adidas, Nike...morda še kaj. Mali ima široko nogo in visok nart zato mu je veliko čevljen enostavno preozkih. Geox se mi zdijo izredno kvalitetni. Imajo fajn ceno, ampak so mehki, široki, uporabni, pralni,...
Vsak otrok ima drugačno nogico, zato boš sama najbolje ugotovila kaj mu najbolj utreza. Ko je možno pa naj bo bos. Na plaži, na morju, na vikendu,  v stanovanju, v parku, na travi, pesku, kamenčkih...Zunaj pa ene fajn čeveljce nabavi, ki ustrezajo kvaliteti, ceni in udobnosti.

clock-img

25.08.2007, 23:09

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Naša fizioterapevtka je najbolj hvalila Superfitove. Meni so pa tako grdi:)).

clock-img

25.08.2007, 23:18

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Prve čeveljčke so imeli vsi Cicibanove, tako jih imata tudi Taja in Taj. Maj je nosil Cicibanove do 4 leta, tudi športne copate. Sem ga pa ravno včeraj opazovala, kako zelo izrazit platfus ima, kljub dobri obutvi. 

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

30.08.2007, 10:27

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Superfit ni za nikamor,sem mu letos kupila ene ful lušne športme sandale,so po mesecu od povsod visele nitke,guma se je odlepila itd...Cicibank ne nosi,ker imajo ortopedski podplat. Kupimo dober čevelj,usnjen mehak in udoben,ne glede kaj na njem piše.Fajn so se obnesli tudi italijanski pinoccio,kupljeni v Peku. Usnjeni,široki,skoraj nič ortopedakega podplata. Super

clock-img

30.08.2007, 11:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

saj v deichmanu imajo veliko firm

kje pa sploh je ta trgovina?

clock-img

30.08.2007, 23:51

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Zdaj po novem je tudi v Ljubljani - v Tuš centru - kjer je bil včasih Bauhaus (malo naprej od koloseja). Jaz sem bila ravno danes tam in sem bila full razočarana - niso imeli nič posebnega; tako da sem šla spet v Cicibana.

LP Tina

clock-img

31.08.2007, 10:11

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

kje pa lahko kupim te Superfit čeveljčke??????????????user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem